Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ-ova europarlamentarka

Ivana Maletić: Josipović vodi računa samo o sebi

Ivana Maletić
Patrik Macek/PIXSELL
20.12.2014.
u 16:04

Istaknula je i kako od njega traže da inicira sazivanje sjednice Vlade kako bi se raspravilo o svim tim pitanjima

HDZ-ova europarlamentarka Ivana Maletić poručila je kako predsjednik Ivo Josipović svojim izbornim programom zavarava javnost.

- Josipović kontinuirano obmanjuje javnost da se ustavnim promjenama može promijeniti gospodarsko stanje u državi i time prikriva svoju suodgovornost za činjenicu da je Hrvatska na dnu svih ljestvica poput onih koje se odnose na konkurentnost, gospodarski razvoj i privlačenje investicija. Već dvije godine upozoravamo da Hrvatska nema jasnu viziju, ciljeve i strategiju ekonomskog oporavka i ne zna koristiti europske fondove. Josipović se složio sa Vladom kada je centralizirala korištenje europskih fondova i zanemarila ulogu županija u procesu korištenja, a sada govori nešto drugo, poručila je Maletić.

Istaknula je i kako od njega traže da inicira sazivanje sjednice Vlade kako bi se raspravilo o svim tim pitanjima.

 - On to kontinuirano odbija jer mu je jedino važna njegova pozicija predsjednika te vodi računa samo o sebi. Nadamo se da će na ovim izborima prvi otići upravo Josipović koji misli samo na sebe.

>> Josipović odgovorio na 10 pitanja Danice Ramljak

Komentara 44

ZD
zdepar
16:09 20.12.2014.

pa nije ivo tu došao raditi

ME
Merlin
16:35 20.12.2014.

tonči, za tvoju informaciju ta 'stara cura' (btw. udata gospođa i majka) je maher u EU fondovima, ima u malom prstu sve brojke, itd. i dovoljno ti je da ju samo jednom poslušaš kad šamara argumentima onog manekena Grčića..i onda ti je sve jasno. Maletićka rastura i zna posao, jedna od rijetkih HDZovki koju sa zadovoljstvom pratim i slušam već neko duže vrijeme. zato se prvo malo informiraj a onda lupetaj i vrijeđaj..dobro?

GO
Gomila
16:11 20.12.2014.

Ivo je pokvaren smrdi kaze jedno misli drugo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije