Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Stranka rezultata'

Ivan Vrdoljak: HNS kreće u pripreme za lokalne izbore

Konferencija za novinare u Varaždinu
Foto: PR FOTO
25.04.2016.
u 18:10

Hrvatska narodna stranka priprema se za lokalne izbore, a za vrijeme obilaska razgovarat će s predsjednicima stranačkih podružnica i članovima HNS-a diljem Hrvatske

Ministar gospodarstva i član Središnjeg odbora HNS-a Ivan Vrdoljak uz novo vodstvo stranke danas je krenuo u obilazak županijskih organizacija. Hrvatska narodna stranka priprema se za lokalne izbore, a za vrijeme obilaska razgovarat će s predsjednicima stranačkih podružnica i članovima HNS-a diljem Hrvatske. 

– Nekoliko smo puta rekli da je HNS stranka rezultata, stranka posla, stranka zdravog razuma i stranka građanskog centra, kojoj je jedan od prioriteta isporučiti rezultat građanima. Kako bismo to ostvarili, krećemo u pripreme za lokalne izbore – poručio je s konferencije za medije iz Varaždina predsjednik HNS-a i saborski zastupnik Ivan Vrdoljak.

– Želimo s kolegama razgovarati o tome što su ciljevi i programi HNS-a, a kako smo mi učeća organizacija, na ovaj način razmjenjujemo iskustva da vidimo kako jedni drugima u različitim dijelovima zemlje možemo pomoći – poručio je Ivan Vrdoljak.

Govoreći o rezultatima Varaždinske županije, Vrdoljak je izdvojio rast zaposlenosti od 2,5 posto u 2015. u odnosu na 2014. godinu, što, zaključio je, samo dodatno potvrđuje da su dva najbolja župana u Hrvatskoj upravo varaždinski i međimurski, iz redova HNS-a.

– Pred nama su novi zadaci. Zadatak više nije kako povećati zaposlenost, nego kako podići plaću ljudima ove županije, rasteretiti poslodavce represija, kako bi novac završio u džepovima građana. Ne spavamo, idemo raditi. Sedam dana nakon HNS-ova Sabora radimo pripremu za lokalne izbore – poručio je predsjednik HNS-a.

– Nama su bitni rezultati i upravo su rezultati ti koji HNS-u donose prevagu. Na lokalnim izborima prije tri godine u Varaždinskoj županiji osvojili smo 15 od 28 gradova i općina, a sad smo taj cilj i pojačali. Siguran sam da ćemo s ekipom koju imamo u ovoj županiji, općinama i gradovima, i podrškom na nivou države biti još jači i kvalitetniji – poručio je zamjenik predsjednika HNS-a, predsjednik Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije i župan Varaždinske županije Predrag Štromar.

 – U idućih mjesec i pol dana obići ćemo sve županijske organizacije i pripremati se za lokalne izbore. Siguran sam da ćemo i u drugim dijelovima Hrvatske polučiti kvalitetne rezultate jer mislim da imamo dobre programe i dobre ljude – zaključio je Predrag Štromar.

>> HNS želi uvesti preferencijalno glasovanje i na lokalne izbore

Ključne riječi

Komentara 1

BA
barbaizamerike
18:51 25.04.2016.

Anketa :velika vecina naroda ih ne podrzava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije