Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Vilibor Sinčić:

Koalicija s Mostom nije moguća jer se pokazalo da drže ljestve i vreću HDZ-u

Ivan Vilibor Sinčić
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/5
13.05.2016.
u 18:52

– Petrov je još uoči izbora jasno dao do znanja da ne želi našu koaliciju, zavlačio nas je kao što je to radio i s HDZ-om i SDP-om nakon izbora – tvrdi Sinčić

Ivan Vilibor Sinčić iz Živog zida ponovio je za HRT da nije napuštao sabornicu jer je nakon glasovanja bio prijavljen za raspravu. Iako su neki HDZ-ovci njega optužili da je on onaj 76. zastupnik koji se malo palio, malo gasio, Sinčić tvrdi da nije taj.

 – Ako je vladajuća većina htjela provoditi glasovanje, trebala je dovesti svoje ljude. Ja nisam njihova većina, niti ću biti. Vladajuća većina treba se zapitati ima li većinu i je li to uopće većina. Ako nije, idemo na nove izbore – kazao je Sinčić i dodao:

– U ovoj situaciji pate građani. Vidi se da Vlada ne funkcionira, ne isplaćuju se stipendije i zaustavljene su mnoge druge stvari. 

Sinčić tvrdi kako su novi izbori izgledniji od preslagivanja.

– Živi zid neće sudjelovati u preslagivanju, već ćemo raditi u skladu s programom. A Most se mora primiti posla. Nakon mogućih izbora koalicija s Mostom neće se dogoditi jer se pokazalo da su kontaminirani i da drže ljestve i vreću HDZ-u. Petrov je još uoči izbora jasno dao do znanja da ne želi našu koaliciju, zavlačio nas je kao što je to radio i s HDZ-om i SDP-om nakon izbora – zaključio je Sinčić.

>>Šuker ljutit zbog izostanka kvoruma, Jandroković i Mlakar podnijeli ostavke

>>Opet nisu imali kvorum! Đakić: Nekoliko je zastupnika bolesno ili su na putu

Komentara 42

Avatar Melankolija
Melankolija
19:00 13.05.2016.

neka si im rekao i to jasno i glasno. Petrov je bio principjelan jedno vrijema, a poslije se pokazalo da je za HDZ spreman svasta nesto progutati.

Avatar Melankolija
Melankolija
19:06 13.05.2016.

Gledam Dnevnik na HTV1 i zakljucujem da je to mocvara, nametanje jednoumlja i ucmalosti. Ovako nije bilo ni u SFRJ.

IB
iva.begovic
20:26 13.05.2016.

Isto to bi trebao reći i Milanović. Jer, doista, Most drži i ljestve i vreću HDZu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije