Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednički kandidat

Ivan Rude u Vukovaru: Nismo dobili Hrvatsku za koju smo se borili

ivan rude
Foto: Branimir Bradarić
1/3
16.11.2014.
u 11:58

Kazao je i kako se na primjeru Vukovara prikazuje podijeljena Hrvatska ali i da narod nije podijeljen, odnosno, da je bio i ostao jedinstven...

- Političari su nas sve razočarali, i žive i mrtve. Došli smo ovdje položiti vijenac sa radošću radi izvojevane pobjede ali sjetom jer nismo dobili Hrvatsku za kakvu su oni dali svoje živote, rekao je predsjednički kandidat Ivan Rude koji je danas položio vijenac podno spomen obilježja na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskoga rata.

Kazao je i kako se na primjeru Vukovara prikazuje podijeljena Hrvatska ali i da narod nije podijeljen, odnosno, da je bio i ostao jedinstven.

– Na ovakvim mjestima i  trenutcima želi profitirati promašena politika koja nas je i dovela tamo gdje jesmo. Ukrali su snove nas koji smo se borili za drugačiju Hrvatsku. Mi želimo Hrvatsku na zdravim osnovama, a ne da imamo državu, a da gubimo neovisnost, slobodu i suverenost. Što se gleda bliže vrhu akteri te igre su jači, rekao je Rude koji je najavio da će u Vukovar doći i 18. studenoga i biti dio kolone, ali ne kao političar i predsjednički kandidat.

>>Rude optužio HTV da favorizira Josipovića

>>Tko je Ivan Rude i koga će predstavljati u kandidaturi za predsjednika?

Komentara 15

SA
santos008
12:25 16.11.2014.

Ne da nismo dobili nego izgubili,pogledaj ''strukturu''pa ces vidjeyi da smo izgubili ,ne zaboravi da su u njoj bili jos Veljko i Rajko Ostojic te Jovanovic.Koja zemlja u svijetu ima taku Vladu ,nema ni jedna.

SI
Sittingbull
12:10 16.11.2014.

Ovi likovi kao da su iz Alana Forda. Broj 1, Sir Oliver i Grunf. Navalite političari na Vukovar.

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
12:51 16.11.2014.

Treba dat podrsku na izborima gospodinu rudeu covjek je bez repova za radnike malog covjeka trebamo konacno promjene nadam se da ce iznenadit sve al to je na nama nemamo kaj izgubit ajmo konacno birat obicne ljude

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije