Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVRIJEĐAO STANKOVIĆA

VIDEO Ivan Pernar opet napustio emisiju: 'Nisu mi dali da kažem istinu o Stankoviću'

ivan pernar
Foto: Screenshot Facebook Z1
1/4
14.11.2016.
u 15:17

Imam samo dva uvjeta za gostovanja na televiziji, a to je da mi se dozvoli da govorim i da mi se ne sugerira što bih trebao govoriti, a što ne bih, poručio je Pernar

Saborski zastupnik Ivan Pernar opet je napustio jednu emisiju, čime se sam pohvalio na svom profilu na Facebooku.

Nakon što je prašinu podiglo njegovo jučerašnje napuštanje emisije Nedjeljom u 2 Aleksandra Stankovića na HTV-u, ovaj put izašao je iz studija televizije Z1.

Pernar je, naime, odmah nakon uvodnog predstavljanja Stankovića nazvao "izrazito odvratnom ličnošću", na što se voditelj emisije Zoom usprotivio rekavši da mu ne može vrijeđati kolegu.

- Gospodine, ako mi nećete dozvoliti da kažem do kraja, ja odlazim iz emisije, a vi nastavite dalje - uzvratio je Pernar, dodajući "Ma nemojte me maltretirati više".

– Upravo sam izašao iz Z1 studija jer mi voditelj nije dao da kažem istinu o Stankoviću – napisao je danas Pernar na Facebooku, nakon čega je objavio uvjete koji moraju biti ispunjeni da bi gostovao na nekoj televiziji.

– Imam samo dva uvjeta za gostovanja na televiziji, a to je da mi se dozvoli da govorim i da mi se ne sugerira što bih trebao govoriti, a što ne bih. Ako ne želite čuti što imam reći ili vam smeta to što govorim, nemojte me zvati u emisiju, zovite nekog drugog kime možete manipulirati, takvih ima bezbroj – objavio je Pernar.

>> Pernar: Nisam htio sudjelovati u farsi; Stanković: Ivane, sada ću konačno moći ručati na vrijeme

>> Ivan Pernar je zamalo postao DJ zbog 'golih treba'

Komentara 126

BE
blaz.elrat
15:35 14.11.2016.

Pernar je interesantan slabije obrazovanim ljudima,kojima može prodavati svoju demagogiju,ali takvih,nažalost,ima previše.

TI
Tinaiva
15:29 14.11.2016.

...a vi ga tv voditelji, urednici i dalje zovite u svoje emisije, vi mu dajite prostor u tiskovinama i potičite njegovo ludilo na entu. Od sada na ignore

KA
karlodrago
16:28 14.11.2016.

Pernar nije čist u glavi ,veći je luda onaj koji mu dozvoli pričati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije