Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštro kritizirao HDZ

Ivan Kovačić više neće biti šef Kluba zastupnika Mosta

Ivan Kovačić
Foto: Robert Anic/PIXSELL
27.04.2016.
u 21:45

Ivan Kovačić izazvao je burne reakcije prije dva dana kada je, revoltiran izborom Ivana Škaričića za predsjednika HDZ-a Omiša, neprimjerenim rječnikom oštro kritizirao HDZ.

Gradonačelnik Omiša Ivan Kovačić uskoro će se povući s mjesta predsjednika Kuba zastupnika Mosta, tvrdi naš izvor dobro upućen u složene odnose u heterogenoj političkoj družini Bože Petrova.

Ivan Kovačić izazvao je burne reakcije prije dva dana kada je, revoltiran izborom Ivana Škaričića za predsjednika HDZ-a Omiša, neprimjerenim rječnikom oštro kritizirao HDZ.

- Ako je budućnost HDZ-a u starim, istrošenim kadrovima, mogu samo reći: ‘ko vas je..'- izjavio je Kovačić. 

>> Mirela Holy ponijela se lažljivo i nepametno 

>> Petrov: Zavidim Kovačiću što ima veću slobodu reći ono što puno ljudi misli

Komentara 101

OR
<orlando>
22:01 27.04.2016.

I vi se političari svi j...., ode jedan dođe drugi a narodu sve gore.

AU
audiat
22:59 27.04.2016.

A tko ga je tjerao u sporazum sa Hdz ,i sada moze ako hoce da istupi iz Mosta pa on je neovisan.A ne tu svi nesto pricaju a onda idemo dalje.Ako si dosljedan onda odstupi a ako ne onda suti.

SA
sanjaaa0801
22:04 27.04.2016.

Ovakvo ponasanje je nedopustivo i govori puno o osobi koja se upustila u nesto za sto nije sposobna! Lokalni serifi bi kadrovirali po tudim strankama, zahvaljujuci kojoj su se i domogli vlasti! Da nije zalosno, bilo bi smijesno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije