Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Klarin, SDP:

'Božo Petrov mora podnijeti ostavku na dužnost potpredsjednika Vlade'

Ivan Klarin
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
29.01.2016.
u 11:06

Ako potpredsjednik Vlade Božo Petrov ne demantira svog ministra Tolušića, pozivam ga da zbog nikad veće prevare u kampanji hitno, iz moralnih razloga, podnese ostavku, poručuje Klarin

Božo Petrov mora podnijeti ostavku na dužnost potpredsjednika Vlade, poručio je danas u priopćenju Ivan Klarin, predsjednik Županijskog odbora SDP-a Šibensko-kninske županije. Klarin smatra da Petrov mora otići zbog "prevare hrvatskih građana, a ponajviše zbog onih koji su mu dali povjerenje nakon obećanja o velikim reformama koje je najavljivao provesti".

– Danas, tjedan dana nakon što imamo novu vladu, HDZ, odnosno novi ministar regionalnog razvoja i fondova EU Tomislav Tolušić najavljuje da neće smanjiti broj županija, čime je jasno dao do znanja da je jedna od glavnih tema MOST-a iz predizborne kampanje, reforma teritorijalnog ustroja Republike Hrvatske te smanjenje županija, gradova i općina – obična floskula. Naravno da smo od početka znali da bi HDZ najviše izgubio kad bi se ova reforma dogodila, a danas se ispostavilo da MOST nije ništa drugo nego podružnica HDZ-a iz Metkovića. Naime, najavom ovih značajnih reformi uspjeli su prevariti birače koji su im na izborima dali povjerenje. Ako potpredsjednik Vlade Božo Petrov ne demantira svog ministra Tolušića, pozivam ga da zbog nikad veće prevare u kampanji hitno, iz moralnih razloga, podnese ostavku – poručio je Klarin u priopćenju.

>> Orešković prvu sjednicu započeo izrekom na engleskom, ministri traže nova zapošljavanja

>> Uz premijera koji će učiti u hodu, dobili smo i ministre početnike

Komentara 199

R1
R1971D
11:16 29.01.2016.

Mislim da bi Božo trebao svakog jutra nazvati sdp,hns i ostale iz oporbe, i pitati ih što će taj dan raditi...ništa bez njihove dozvole

CI
cicibela
11:15 29.01.2016.

Samo vi, partijski komesari, recite što se mora, odmah će vas poslušati.

LU
luli
11:16 29.01.2016.

bavi se ti kim jon zoranom a ostavi Bozu i glasace na miru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije