Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priopćenje stranke

HDZ: Nedemokratski i kukavički je od Milanovića još uvijek tajiti datum izbora

milanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
31.05.2015.
u 17:12

Posve je jasno da je Milanović svjestan da njegova Vlada nije napravila ništa, jer da je uspješna, izbore bi raspisao odmah, smatraju u HDZ-u

Hrvatska demokratska zajednica izrazila je nezadovoljstvo premijerom i čelnikom SDP-a Zoranom Milanovićem, odnosno činjenicom da još uvijek ne želi precizirati kada će biti raspisani parlamentarni izbori. Njegovo ponašanje nazivaju ''nedemokratskim i kukavičkim''.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

- Nedemokratski i kukavički je od Milanovića još uvijek tajiti datum izbora. Posljednje najave, kako će to biti početkom iduće godine, jesu pomak nabolje, ali javnost čeka točan datum. Ako je to uistinu tek iduće godine, zašto Zoran Milanović već sada, osam mjeseci prije izbora  vodi kampanju, umjesto da rješava nagomilane probleme i otvara radna mjesta? Posve je jasno da je Milanović svjestan da njegova Vlada nije napravila ništa, jer da je uspješna, izbore bi raspisao odmah - piše u priopćenju stranke kojeg je potpisao glasnogovornik Ivan Jabuka.

Podsjetimo, premijer Milanović jučer za Novu TV nije jasno rekao kada će točno biti raspisani parlamentarni izbori. Izjavu potpredsjednice Vlade Vesne Pusić da će izbori biti tek 2016. godine, najprije je nazvao ''njenim stavom'', a onda dodao i da su ''velike šanse za to''. 

– Izbori mogu biti kada ih parlamentarna većina odluči provesti. Mi želimo svoj posao odraditi do kraja. Odgovaram hrvatskim ljudima, ali ne odgovaram za obećanja koja nisam dao. Bio sam fer i nisam rekao: ''Bit će nam kao Nijemcima za pet godina'' – rekao je premijer.

>>Mnogi će se iznenaditi, ali HDZ će u Rijeci i Istri na izborima imati jako dobar rezultat

>>Karamarko i šefovi stranaka HDZ-ove koalicije zajedno će izlaziti na teren

Komentara 133

CR
crodux
17:19 31.05.2015.

sdp= zloč.org.

AN
ancica99
17:51 31.05.2015.

tako je HDZ, do pobjede!

AN
ancica99
17:51 31.05.2015.

krajnje je vrijeme da Milanović i njegova ekipa odu s vlasti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije