Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Novo u ponudi'

I Hrvati se mogu kladiti na ishod referenduma u Škotskoj

škotska
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
18.09.2014.
u 19:25

Izlazak Škotske iz Unije tako bi sutra mogao obradovati mnoge Hrvate

Dok svijet s nestrpljenjem iščekuje i predviđa rezultat referenduma o škotskoj neovisnosti, hrvatske su kladionice odlučile proširiti svoju ponudu te uvesti klađenje na rezultat. U kladionicama Favorit tako koeficijent na izlazak iz unije 4.00, dok koeficijent za neovisnost iznosi  1.20.

U kladionicam BWin koeficijent 'za neovisnost' iznosi 4.75, a "protiv neovisnosti" tek 1.18.

Izlazak Škotske iz Unije tako bi sutra mogao obradovati mnoge Hrvate.

>> Škotski referendum: 'Sigurno slijedi ekstremni udar na tečaj funte'

>> Škotska odlučuje o neovisnosti, naglo porasla prodaja filma 'Braveheart'

Komentara 2

Avatar think pink
think pink
20:06 18.09.2014.

"U kladionicama Favorit tako koeficijent na izlazak iz unije 4.00, dok koeficijent za neovisnost iznosi 1.20." - na čemu ste vi u večernjaku?

MX
Mister X
17:23 19.09.2014.

Izlazak Škotske iz Unije tako bi sutra mogao obradovati mnoge Hrvate. Blago mnogima Hrvatima ... Samo se brdujte .............. Škoti su dokazali jedno bjedno da ne vole i nemogu sami misliti jel se pouzdaju da če se drugi više brinutiti i misliti za njihovo dobro i za njih od njih sami i da su potom Englezi daleko pametniji i sposobniji od Skota.. Nadalje je moguće da bi im vlastiti gospodari još dalkeo više zagorčali život poput onih u balkaniji gdje poslje nitko nije sretan niti može na zelenu granu i gdje vladaju ili jako nesposobni ili sposobni a lopine . !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije