Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevaranti

HZZO: Ne nasjedajte na lažno predstavljanje u naše ime

'doktor, doktorica, lijecnik, lijecnica obavezno potpisati photos.com'
photos.com
20.01.2012.
u 15:27

HZZO sa svojim osiguranicima komunicira isključivo na lokacijama na kojima se nalaze njegove ispostave i područni uredi, a liječničke preglede osigurane osobe obavljaju u zdravstvenim ustanovama

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) upozorava građane da ne nasjedaju na lažno predstavljanje nepoznatih osoba koje ih u ime HZZO-a nazivaju i predstavljaju se kao stručni liječnički timovi u ugovornom odnosu s HZZO-om te nude besplatne preglede radi otkrivanja određenih oboljenja ili se na bilo koji drugi način predstavljaju u ime HZZO-a, piše Poslovni dnevnik.

HZZO sa svojim osiguranicima komunicira isključivo na lokacijama na kojima se nalaze njegove ispostave i područni uredi, a liječničke preglede osigurane osobe obavljaju u zdravstvenim ustanovama. HZZO stoga moli građane da budu pažljivi i svaki opisani ili sličan slučaj prijave HZZO-u ili policiji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije