Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27.05.2014. u 14:27

Milanović je krajnje neodgovorno i besmisleno poplavu komentirao uzrečicom "ne dao Bog većeg zla", ne znajući da to znači kako je poplava zapravo sitnica

Čim se sinoć u prvim minutama izravnog prijenosa otvorio prizor u dvorani, znalo se da neće biti dobro jer će predsjednik Vlade koji je tamo sjedio sigurno opet pretrpjeti brodolom zbog svoje vječne inspiracije da bude pametniji od svih i veći od događaja koji je okupio sve te dame i gospodu u pozivnom centru tzv. Europskog doma, tj. u zgradi na istočnom dijelu Jelačić-placa.

Naš predsjednik Vlade i šef jedne od dviju hrvatskih hranidbenih stranaka, još svjež od šamara koji mu je narod udijelio na nedjeljnim izborima, iznimno je ovaj put imao puna usta naroda. Pohvalio je narod koji pozivanjem određenog broja suzbija financijsku štetu od poplave. Rekao je da je to krasno, a onda mu vrag opet nije dao mira te je zaključio: „I kao što narod kaže, ne dao Bog većeg zla.“

Uzrečica o Bogu i većem zlu znači da je poplava manje zlo, o čemu predsjednik Vlade pojma nema, pa je njegov komentar poplave ispao neodgovoran i besmislen. Što bi bilo veće zlo – da Obersnel i Komadina krajnjim naporom zaustavljaju Linića koji viče: "Drž'te me, ubit ću ga!" Njih dvojica danas su održala konferenciju za novinare na kojoj su uime riječke frakcije odglumili još jedan napad na dragog vođu.

Umjesto da budu bar malo zanimljivi i pokušaju sazvati svoju konvenciju koja bi smijenila gospodina Milanovića, oni zamaraju puk zagonetnim pričicama o stranačkim problemima. A mogli su kraj sebe posjesti Urbana koji je sinoć pjevao „Budi moja voda, prolij se po meni“ i objasniti mu da se to ne pjeva na priredbi za poplavljene, tj. u kući obješenog ne govori se o užetu – no tu smo već na terenu narodne mudrosti, na kojem je Milanović car.

>> Nova TV poslala svoje najveće novinarske zvijezde na mjesta katastrofe

Komentara 89

AN
ANM
14:39 27.05.2014.

Svaka čast članovima SDP-a kad im je ovakav predcednik !

Avatar petrolio
petrolio
14:42 27.05.2014.

kao što su u USA nastajali "bush"-izmi po bivšem predsjedniku, kod nas bi ovakve izjave mogli postati poznate kao "zoki"-zmi

KA
kavicakaka8
14:38 27.05.2014.

jer će predsjednik Vlade-ivane on nije predsjednik vlade ,već PREMIJER u odlasku sa vrha PREDSJEDNIŠTVA SDP-a-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije