Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZBOG EUROVIZIJE'

HRT: Otvoreno se ovaj tjedan ne emitira

Voditelji Otvorenog Mislav Togonal i Domagoj Novokmet
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/4
12.05.2016.
u 10:59

Odluka dolazi zbog prijenosa Eurovizije i jednog dokumentarca

Na Facebook-stranici HRT Otvoreno jutros je objavljeno da se ovog tjedna ta emisija ne emitira.

- HRT je donio programsku odluku da ovoga tjedna (u utorak, srijedu i četvrtak) zbog prijenosa natjecanja za pjesmu Eurovizije i emitiranja jednog dužeg dokumentarca neće biti emisije Otvoreno - navodi se u objavi.

 

Otvoreno se tako ne emitira baš u tjednu kada vrućih tema nimalo ne nedostaje – od sukoba na liniji Domoljubna koalicija – Most, suradnje Josipa Petrovića i supruge Tomislava Karamarka, Ine i MOL-a, prodaje javnih poduzeća... Neki su korisnici Facebooka u komentarima ispod objave sugerirali da je riječ o cenzuri.

>> Kultna emisija 'Kućni ljubimci' vraća se na HRT!

>> Od nedjelje Dnevnik se emitira iz najsuvremenijeg studija u Europi u koji je uloženo 6,8 milijuna kuna

Ključne riječi

Komentara 10

KA
KaNiDora
11:21 12.05.2016.

Otkaz Novokmetu

SM
SmellsLikeŠit
12:03 12.05.2016.

hahaha cccc, ovi domoljubi se ponašaju ko komunisti, postavili svoj kadar na HRT i ukinuli emisije koje im ne idu u prilog,

CH
Challenger
14:30 12.05.2016.

U Otvorenom govore o bolnim temama a ovih dana ima i previše bolnih tema što nekim ne odgovara! Euro song razlog, moš mislit!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije