Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U sklopu posjeta Erdogana

HRT i Turska radiotelevizija potpisale sporazum o suradnji

kolinda grabar kitarović i tayyip erdogan
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Autori: Hina, Mia Buva
27.04.2016.
u 08:26

Protokolom se uređuju prava emitiranja radijskoga i televizijskoga programa uz naknadu na određeno ugovoreno razdoblje ili će ih se besplatno razmijeniti na temelju reciprociteta, a moći će razmjenjivati i zaposlenike

U sklopu posjeta turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdoğana Hrvatskoj, Hrvatska radiotelevizija (HRT) i Turska radiotelevizijska korporacija (TRT) potpisale su jučer protokol o međusobnoj suradnji.

Uime Hrvatske radiotelevizije protokol je potpisao vršitelj dužnosti Glavnoga ravnatelja Siniša Kovačić, a uime Turske radiotelevizijske korporacije zamjenik Glavnoga ravnatelja İbrahim Eren.

Protokolom se uređuju prava emitiranja radijskoga i televizijskoga programa uz naknadu na određeno ugovoreno razdoblje ili će ih se besplatno razmijeniti na temelju reciprociteta, a moći će razmjenjivati i zaposlenike radi razmjene informacija i iskustva na temelju reciprociteta, priopćila je HRT

Protokol o suradnji bit će na snazi godinu dana od datuma potpisivanja te će se automatski produžiti, osim ako ga jedna od strana ne raskine, o čemu je dužna pismeno obavijestiti drugu najmanje trideset dana prije datuma isteka važnosti protokola.

>>Erdogan: Gospodarske odnose moramo poboljšati! Grabar-Kitarović: Podržavamo put Turske prema članstvu u EU

>>Turci vide svoju veliku šansu u hrvatskoj privatizaciji

Komentara 22

YN
yes_no
10:32 27.04.2016.

Ne sapunice, neeee, pa Kolinda šta nam to radiš ?

JU
jurayy
08:34 27.04.2016.

Ma koja suradnja kupnja sapunica po 5 kuna ajme majko mila

OL
olala
10:55 27.04.2016.

O Bože budi nam na pomoći !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije