Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirela Holy

'Zahvaljujući Josipoviću danas su neki poznati političari u zatvoru'

Ivo Josipović na svom štandu na Trgu bana Jelačića
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/18
30.11.2014.
u 14:18

Josipović se na Trgu bana Jelačića zahvalio svim građanima na potpori te volonterima na pomoći.

Predsjednik Ivo Josipović obišao je danas štand na zagrebačkom glavnom trgu gdje se prikupljaju potpisi za njegovu kandidaturu. Josipoviću su potporu dali i Josip Leko, Mirela Holy, Bojan Glavašević i dio umirovljeničkih udruga. Josipović se na Trgu bana Jelačića zahvalio svim građanima na potpori te volonterima na pomoći.

Predsjednik Sabora Leko je ocijenio kako je Josipović principijelni političar koji odgovorno zastupa demokratske vrijednosti.

Predsjednica OraH-a Mirela Holy rekla je da je Josipović kvalitetno odradio prvi mandat u kojem je imao niz pozitivnih postignuća. Holy je među Josipovićevim postignućima istaknula zakonski regulirano zastarijevanje kriminala počinjenog tijekom privatizacije i pretvorbe koje je krenulo na njegovu inicijativu. Time je Josipović, smatra Holy, realizirao obećanje iz programa za prvi mandat.

- Smatram da Ivo Josipović kvalitetno odrađuje prvi mandat, da je napravio cijeli niz pozitivnih stvari, između ostalog, utjecao je na promjenu Ustava zbog čega su danas u zatvoru neki poznati političari jer je došlo do nezastarijevanja kriminala počinjenog tijekom privatizacije i pretvorbe - izjavila je Holy.

Pomoćnik ministra branitelja Bojan Glavašević svoju je podršku Josipoviću objasnio njegovim zalaganjem za toleranciju. Dodao je i da su on i Inicijativa 'Ja ne mrzim' od predsjednika zatražili da podrži njihovu kampanju da se tolerancija uvrsti u Ustav.

>> 'Da nije bilo pravde, sve bi ostalo na onome: Tko je jamio, jamio je'

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Komentara 149

DU
Deleted user
14:34 30.11.2014.

Zahvaljujuci Josipovicu koliko ih nije u zatvoru. Mirela i demagogija , zemljo otvori se.

CR
crvenipopivan
15:16 30.11.2014.

Jeli i sebi presudio vrijeme će pokazati

ZG
zorbas.grk
14:30 30.11.2014.

Pripisuje si tudje zacetnicke zasluge....kakva god bila Kosor je to zakotrljala a ne ovaj lik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije