Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brkić otkrio:

Hoće li Plenković imati protukandidata? 'Potpise prikupljaju još neki kandidati za predsjednika HDZ-a'

Milijan Brkić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/4
30.06.2016.
u 17:35

"Plenković je jedan od najizglednijih kandidata, ali ima još nekih kandidata koji prikupljaju potpise, pa ćemo vidjeti hoće li biti jedan ili više kandidata za predsjednika HDZ-a", rekao je Brkić

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić izjavio je u četvrtak da, osim Andreja Plenkovića, još neki kandidati prikupljaju potpise za kandidaturu za predsjednika HDZ-a, a član Plenkovićeva izbornog stožera Davor Stier rekao je kako su već prikupili pet tisuća potrebnih potpisa za njegovu kandidaturu.

– Plenković je jedan od najizglednijih kandidata, ali ima još nekih kandidata koji prikupljaju potpise, pa ćemo vidjeti hoće li biti jedan ili više kandidata za predsjednika HDZ-a – rekao je Brkić novinarima u Splitu u stanci konferencije Europske pučke stranke "Geopolitika – Europske integracije, izazovi i prigode".

Na pitanje bi li bilo dobro da se i Zlatko Hasanbegović kandidira za predsjednika HDZ-a, Brkić je rekao: – Za razvoj demokracije dobro je da bude što više kandidata a o imenima i prezimenima ne bih htio govoriti.

Član Plenkovićeva stožera Davor Stier izvijestio je da je do sada "debelo premašena brojka" od 5000  prikupljenih potpisa" potrebnih za Plenkovićevu kandidaturu za predsjednika HDZ-a.  Zamjenik predsjednika HDZ-a Brkić također je kazao da su počeli razgovori HDZ-a s aktualnim partnerima u Domoljubnoj koaliciji. Na novinski upit hoće li HDZ uspjeti zadržati HSS kao koalicijskog partnera, s obzirom na lijevo krilo HSS-a, Brkić je rekao da HDZ "nikoga ne drži na silu".

Komentara 32

Avatar Chupacabra
Chupacabra
07:55 01.07.2016.

Hasanbegovića za predsjednika....

SP
spaner
18:52 30.06.2016.

5000 nije mali broj i ne vjerujem da ih puno može skupiti toliko potpisa.bilo bi zanimljivo vidjeti dali se itko usudi testirati vlastiti ugled mimo naloga"partije"

Avatar Jmslbrod
Jmslbrod
18:21 30.06.2016.

Opet brkic, jeste naporni jedan obicni prepisivac vam drzi lekcije ,e jadna si drzavo kad ti je vaso" glavni"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije