Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS:

'Vlada je prekršila obećanje – na granicama sa Slovenijom potpuni kolaps sustava'

Gužva na granici, promet
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
14.04.2017.
u 13:32

Dok premijer ne reagira pravovremeno zbog njemu svojstvene neodlučnosti, ništa aktivniji nisu ni njegovi koalicijski partneri iz Mosta, kažu u HNS-u

– Iako je Vlada na jučerašnjoj sjednici obećala da uoči blagdana neće biti problema na granicama sa Slovenijom, a premijer Andrej Plenković izrazio uvjerenje u „privremeno rješenje dok traju blagdani“ i najavio trajno rješavanje ovog gorućeg problema, ponovno se pokazuju anemične, spore i neodlučne reakcije Titanik Vlade – priopćeno je iz HNS-a u kojem su ogorčeni zbg gućvi na slovensko-hrvatskoj granici. 

– Dok premijer ne reagira pravovremeno zbog njemu svojstvene neodlučnosti, ništa aktivniji nisu ni njegovi koalicijski partneri iz Mosta, koji bi se umjesto lokalnim izborima u svoje slobodno vrijeme mogli početi baviti onime za što primaju plaću. Očito je da i u ovom slučaju Most, u čijoj je nadležnosti Ministarstvo unutarnjih poslova, prva adresa za reakciju u ovakvoj situaciji, otkazuje poslušnost te i ovim sukobom samo još jednom potvrđuje da su HDZ i Most taoci lokalnih izbora – zaključuju oni i dodaju: 

– Pitamo se, osim poskupljenja plina i poskupljenja cestarina, je li i ova situacija jedna od reformi na temelju kojih je Most osvojio mandate u Saboru?

>> Na ulaz u Hrvatsku čeka se pet sati: Ogorčeni putnici izlaze iz autobusa i pješke prelaze granicu

>> Njemica na ulazak u Hrvatsku čekala 11 sati: 'Policajci su bili zlobni, pomoći nisam imala...'

Komentara 7

CR
crocro
15:10 14.04.2017.

Gospodin Vrdoljak je bio ministar Titanik vlade koja je potponula a da nije niti udarila u greben. Zato je gospodin Vrdoljak "Titanik ministar" Titanik vlade. Ova nova vlada gosp. Plenkovića nije Titanik vlada jer je to pobjednička vlada koja je osvojila izbore a ne izgubila izbore poput "Titanik vlade" gosp. Titanik ministra. U odnosu na "Titanik vladu" gosp. Titanik ministra koja je potonula a da nije niti okrznula santu leda, ova vlada gosp. Plenkovića je za njih svemirski brod kojega ne mogu dostići niti snagom 100 Titanika. Zato je presmiješno i tužno što gosp. Titanik ministar ovu vladu oslovljava kao Titanik vlada a ova vlada uopće nije na Titaniku a niti je ikada bila na Titaniku, poput gospodina Titanik ministra koji je skupa s Titanikom" potonuo, i koji današnju stavrnost doživljava kao neku kompjutorsku igricu koju može samo tako "titanik potezom" resetirati i započeti neku novu igru u kojoj bi on trebao biti glavni glumac. A zaboravlja da je pokušaj resetiranja svake 4 godine. A to zaboravlja cijela "Titanik vlada" koja je potponula na prošlim izborima.

SJ
Sve je uzalud
14:07 14.04.2017.

........stanje nije alarmantno...............trajektima iz Trsta..............

PR
prarvat
14:54 14.04.2017.

osveta slovenaca za arbitražu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije