Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buran vikend

Helikopter na Mosoru spasio planinara i berača šparoga

helikopteri
Foto: Ilustracija: Zeljko Lukunic/PIXSELL
20.04.2015.
u 13:23

U nedjelju je posada Eskadrile transportnih helikoptera 93. zrakoplovne baze HRZ i PZO sudjelovala u dvije akcije spašavanja ozlijeđenih osoba na Mosoru

Posada Eskadrile transportnih helikoptera 93. zrakoplovne baze HRZ i PZO u nedjelju je sudjelovala u dvije akcije spašavanja ozlijeđenih osoba na MosoruU koordiniranoj akciji s pripadnicima HGSS-a prvo je u jutarnjim satima prevezen ozlijeđeni planinar.

Akcija se odvijala se u vrlo složenim vremenskim uvjetima, uz snažne udare bure. Nakon što je planinar zbrinut u KBC Firule u Splitu, isti dan, oko podneva, krenula je druga akcija u kojoj je s Mosora vojnim helikopterom zbrinut ozlijeđeni berač šparoga.

>> Korčulanka (32) rodila sina u helikopteru MORH-a!

Komentara 4

AS
ante_slavonac
14:42 20.04.2015.

prodaj šparoge i plati helikopter

KA
kasuv
16:19 20.04.2015.

početi bar djelonično naplačivati cca 10% OD TROŠKOVA INTERVENCIJE PABI SE OVI GLUPANI MOŽDA OPAMETILI. POŽDA JE RJEŠENJE OSIGURANJE U NJEMAČKOJ PESI MORAJU BITI OSIGURANI SKUPLJE NEGO ZA LJUDE LP

KR
krka
17:41 20.04.2015.

Lako se zajebavati dok im sirotinja plaća letove helikoptera i spasioce!!!! Dokle će građani plačati avanture bolesnih likova po brdinama diljem Hrvatske???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije