Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#HDZtweets

Šale na račun riječke HDZ-ovke i hakiranog Facebooka usijale hrvatski Twitter

Facebook
Foto: Reuters/PIXSELL
06.01.2015.
u 13:56

Danas je na Twitteru objavljeno više tvitova s hashtagom #HDZtweets u kojima se ismijava njezina tvrdnja o hakiranju

Twitterom su se danas proširili tvitovi s hashtagom #HDZtweets koji ismijavaju tvrdnju predsjednice Zajednice žena "Katarina Zrinski" HDZ-a Primorsko-goranske županije Rosande Mijolović Dukić da joj je netko hakirao profil na Facebooku.

Naime, na njezinom profilu nedavno je objavljeno više statusa u kojima se HRT i njezini voditelji kritiziraju na nacionalnoj osnovi. "Gadljivo je gledati Tv koju plaćamo a vode je Srbi!!" jedna je od takvih objava.

Mijolović Dukić jučer je na istom profilu objavila kako je podnijela prijavu protiv nepoznatog počinitelja zbog hakiranja njezina profila i stavljanja spornih statusa.

"Sadržaj statusa koji je unijela nepoznata osoba protivi se mojim ljudskim, vjerskim i moralnim svjetonazorima", napisala je Mijolović Dukić, sugerirajući da je riječ o podmetanjima u sklopu predsjedničke kampanje.

Danas je na Twitteru objavljeno više tvitova s hashtagom #HDZtweets u kojima se ismijava njezina tvrdnja o hakiranju, poput "Karamarko nije htio uhititi Gotovinu 2005. Hakirali su ga" i "A šta je? Kao da vama nikad nije hakiralo profil kad ste napisali glupost?".

 

>> Hakirali profil gradonačelnika Pule na Facebooku pa ga vrijeđali

Komentara 96

TB
Toni broo
14:42 06.01.2015.

Zadnjih dana kampanje je velika medijska agresija na Kolindu, zar je Kolinda tako blizu pobjedi?

Avatar abakus
abakus
14:31 06.01.2015.

Ne znam je li to o hakiranju istina ili ne, ali činjenica je da je portal dnevno svako malo nedostupan zbog hakerskog napada, o čemu većina drugih medija šuti, iako su inače vrlo spremni graknuti za "zaštitu novinarskih sloboda". I to nimalo jeftinog napada. Tko ima novaca iz dana u dan držati jedan portal blokiranim, unatoč svim naporima njegovog osoblja da ga odblokiraju, tome je hakiranje jednog facebook korisničkog računa mačji kašalj. A da Josipović ulaže upravo enormne napore i sredstva da ostane na mjestu predsjednika, to svi vidimo. Očigledno, puno je tu zainteresiranih i puno interesa, pa novci rijekama teku da bi se osiguralo njegov ostanak na Pantovčaku.

ĆA
ćaćaća
14:13 06.01.2015.

nasljednici skh jako dobro uče od udbaša..ako zapne samo skok do munchena po instrukcije ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije