Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srpanj na terenu

HDZ: Nema odmora, klauzure cijeli srpanj

11.01.2015., Zagreb - Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko glasovao je u drugom krugu predsjednickih izbora.
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
02.07.2015.
u 14:35

U 11 izbornih jedinica HDZ planira 13 klauzura koje su priprema za kampanju i izbore. Na svakoj će biti od 200 do 500 članova

Za HDZ nema godišnjih odmora. Cijeli srpanj vrh stranke obilazit će teren i u svakoj izbornoj jedinici, uključujući i dijasporu, održati po jednu ili čak dvije klauzure. U 11 izbornih jedinica planira se 13 klauzura, a prva je 7. srpnja u Slavonskom Brodu.

Klauzure završavaju 25. srpnja, a one su stranačka priprema za kampanju i parlamentarne izbore. Ovisno o veličini izborne jedinice, na klauzurama se očekuje od 200 do 500 članova, a uključuju radionice, razgovore s vrhom stranke, brušenje stranačke strategije i pripremu nastupa za kampanju. Svrha klauzura je i mobilizacija stranačke mašinerije. Na početku svake klauzure članstvu će se obratiti šef HDZ-a Tomislav Karamarko i ti će dijelovi biti otvoreni za medije.

Temeljna riječ slogana HDZ-ovih klauzura, doznajemo, bit će rad. Slogan se još kuje, ali HDZ želi poručiti kako za njih nema odmora dok Hrvatska grca u problemima i mladi napuštaju zemlju, a realnije – dok se pripremaju za pohod na vlast. Istovremeno, vrh HDZ-a vodi i razgovore "Za bolju Hrvatsku". Da su hadezeovci odlučili "poginuti" ovo ljeto, svjedoči i anegdota koja se prepričava. Naime, jedan novi član izbornog stožera HDZ-a pitao je glavnog tajnika Milijana Brkića kad može planirati godišnji odmor, a on mu je odgovorio: "Iduće ljeto."

>> 'Vlada je u PR fazi, a ona neće pomoći onima koji danas autobusima kreću u Njemačku'

Komentara 53

Avatar mili99
mili99
15:16 02.07.2015.

U Hdz-u se radi punom parom za razliku od Vlade.

Avatar mili99
mili99
15:17 02.07.2015.

Karamarko je buduci predsjednik Vlade Republike Hrvatske, a Hdz pobjednicka stranka jos jednom u nizu.

Avatar mili99
mili99
15:17 02.07.2015.

Hdz je stranka koja preuzima vodjenje drzave!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije