Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽELI BITI LICEMJER

Hasanbegović: Žao mi je što Esih nije kandidatkinja HDZ-a, najbliža je po mojim shvaćanjima

15.12.2016., Zagreb - Sabor glasovanjem o proracunu za 2017. godinu i drugim raspravljenim tockama dnevnog reda zavrsava svoju drugu sjednicu. Bruna Esih, Hrvoje Zekanovic. Photo:
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
24.03.2017.
u 10:30

Ne pitanje postoji li strah da bi ga zbog potpore Esih mogao kazniti vrh stranke, odgovara kako su vremena kažnjavanja prošla

HDZ-ov saborski zastupnik Zlatko Hasanbegović za televiziju  N1 osvrnuo se na kandidaturu Brune Esih za gradonačelnicu Zagreba. Žali što ona nije HDZ-ov kandidat. Tvrdi kako se u klubu HDZ-a nije razgovaralo o njezinoj kandidaturi, jer ona nije članica stranke pa kandidaturu ima pravo istaknuti.

– HDZ ima svog kandidata za gradonačelnika Zagreba. Tu je početak i kraj bilo kakve kontroverzije – zaključuje Hasanbegović.

– Samo sam jasno rekao i bio bih licemjer kada ne bih rekao da je od svih postojećih kandidata po političkim stajalištima mojim shvaćanjima najbliža Esih. Žao mi je što nije kandidatkinja HDZ-a. Ona je dobar kandidat – objašnjava Hasanbegović i dodaje kako će konačno pravorijek dati birači.

Kazao je i kako Bruni Esih nije potrebna njegova pomoć jer ona je autentični kandidat, a on ni na koji način ne sudjeluje na lokalnim izborima u Zagrebu.

Ne pitanje postoji li strah da bi ga zbog potpore Esih mogao kazniti vrh stranke, odgovara kako su vremena kažnjavanja prošla.

– HDZ je velika stranka koja funkcionira na principima supsidijarnosti. Živimo u demokraciji i različita politička mišljenja ne smiju biti nikakav krimen, čak ni unutar jedne političke stranke.

>> 'SOA nastupa kao pravni nasljednik UDBA-e u vidu predaje arhiva'

>> HDZ: Esih je isključivo desno; Hasanbegović: Podržat ću je!

Ključne riječi

Komentara 26

ZL
zlako
11:03 24.03.2017.

Bruna priznaje istinu i želi maknnuti laž i obmane.Dakle želi maknuti sve loše stvari od kojih je sagrađena ljevica.Desnica podržava ssmo ispravno dskle svijet kakvog jest Bog stvorio i put kamo treba iči.

DR
drugPlenky
10:58 24.03.2017.

Bruna je vino, Prgomet je gemišt

SL
slivnevode
11:11 24.03.2017.

B. Esih je izjavila da je sljedbenik Tuđmanovog! HDZ-a! A to je ogromna razlika u odnosu na današnji HDZ! Zapravo , izgleda da se svi koji su sljedbenici Tuđmanovskog HDZ proglašavaju desničarima! Time se potvrđuje da je danas nepopularno ino i čak grijeh biti domoljub! Sve ono humano na čemu je izgrađena današnja hrvatska država je u glavama antifa i sličnih, grješno! E baš zato su političari poput Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića dragocjeni! Neka im Bog pomogne u svemu što rade!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije