Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.03.2015. u 12:00

Danas kada je premijer osobno objavio da Vlada odustaje od monetizacije autocesta, ministar na izravna pitanja u Dnevniku Nove TV odbacuje mogućnost davanja ostavke

Siniša Hajdaš Dončić, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, prije samo pet mjeseci drčno je izjavljivao kako će „zbog svog integriteta morati napustiti mjesto ministra“ ako ipak politička odluka (o monetizaciji autocesta) bude negativna. Danas kada je premijer osobno objavio da Vlada odustaje od monetizacije autocesta, ministar na izravna pitanja u Dnevniku Nove TV odbacuje mogućnost davanja ostavke. Ima pravo, zašto bi se baš on brinuo o integritetu kada je Vlada odustala od gotovo svih započetih projekata. I odavno izgubila integritet.  

Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, sam je sebi platio reklamu na radiju, piše Jutarnji list. Točnije nije on reklamu platio sam, već je poruka „ministar Gordan Maras želi vam puno uspješnih projekata u tekućoj poslovnoj godini“ plaćena iz proračuna u sklopu akcije Poduzetnički impuls. Valja se nadati da će se personalizirana kampanja proširiti i na TV kako bi ministar i svojim likom dao impuls poduzetnicima, odnosno „vjetar u leđa“ kako možemo čuti u radijskoj reklami.

Zoran Milanović, premijer, borce za čisti Jadran nazvao je „petero ljudi punih ko brod koji se voze na svom brodu“. Zna on koliko ih je, pa dan prije vratio se sa zimskog vikend-jedrenja kakvo si rijetki mogu priuštiti.

Ivanka Luetić-Boban, 60-godišnja pjevačica zabavne glazbe iz Splita, nakon pobjede prema glasovima publike na Splitskom festivalu 1992. dočekala je još jednu vrijednu pobjedu. Pobijedila je među 65 kandidata na natječaju za stručnu savjetnicu u Odjelu za ruralni razvoj pri Splitsko-dalmatinskoj županiji. Kako je pod stare dane došlo do zaokreta u karijeri splitske pjevačice otkrila je Slobodna. Ivanka Luetić-Boban od radnog iskustva ima samo 20-ak godina pjevačke karijere, ali je ipak nadmašila sve protukandidate jer je jedina priložila potvrdu o sudjelovanju u ratu pa je po zakonu imala prednost. A što je radila u ratu? Pa pjevala, otpjevala je 150 koncerata.

>> Ne treba nam Hajdaševa ostavka 'iz principa'. Varajte nas do kraja

Komentara 9

SU
sumar
12:16 18.03.2015.

Moj unuk od 4 god.je više kod riječi nego sliniša ,on bi od srama odmah rekao ja više neću ovako dalje.

Avatar KAPELSKI
KAPELSKI
12:39 18.03.2015.

Laž je prepoznatljiva karakteristika mentalnog komuniste.

DU
Deleted user
14:19 18.03.2015.

A kakav to "integritet" on ima da bi ga trebao braniti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije