Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prikupljanje potpisa

Gužva na Josipovićevu štandu: Daj reci nešto o ZAMP-u

josipović
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
27.11.2014.
u 09:56

Upitan kako ide skupljanje potpisa, predsjednik Josipović je rekao kako zasada sve ide odlično i da su izvještaji iz cijele Hrvatske vrlo povoljni

Predsjednik Ivo Josipović jutros je posjetio štand na zagrebačkom Glavnom kolodvoru na kojem se skupljaju potpisi za njegovu predsjedničku kandidaturu i pritom se zahvalio šefici HNS-a Vesni Pusić i njenoj stranci što su podržali njegovu kandidaturu.

Zahvaljujem HNS-u kao stranci, predsjednici stranke, prvoj potpredsjednici Vlade i ministrici vanjskih poslova Vesni Pusić na podršci. Nastavljamo raditi onaj posao koji smo zajedno radili i do sada – rekao je Josipović. Vesna Pusić nakon toga je dala svoj potpis za Josipovićevu kandidaturu i rekla kako joj je veliko zadovoljstvo da je sadašnji i budući predsjednik RH bio svjedok ovog živahnog skupljanja potpisa.

– Ja vjerujem da nije gotovo dok nije gotovo, ali u ovom slučaju izgleda da će biti sve onako kako je Hrvatskoj potrebno, a to je da će predsjednik Josipović pobijediti na izborima i držati ispravan pravac Hrvatske i sljedećih pet godina. To nam i treba da uspijemo i kod kuće i u inozemstvu – rekla je Pusić.

Upitan kako ide skupljanje potpisa, predsjednik Josipović je rekao kako zasada sve ide odlično i da su izvještaji iz cijele Hrvatske vrlo povoljni. Novinari su ga pitali što misli o tome koji su razlozi da mu je potpora u posljednja tri mjeseca pala (istraživanje Crobarometra).

– Ne bih rekao da je to baš tako. Naime, u utrku za predsjednika ulazi sve više novih kandidata i naravno da se kolač malo dijeli, ali ako progledate projekciju rezultata u drugom izbornom krugu, tu mi potpora raste i to za 2.5 posto od prošlog mjeseca – kazao je Josipović.

Oko štanda je vladala velika gužva, došli su i visoki dužnosnici HNS-a, ministrica Anka Mrak Taritaš i njihovi saborski zastupnici, a u jednom trenutku dok je davao izjave novinarima, jedan gospodin ga je pokušao isprovocirati pitajući ga glasno: "Daj reci nešto o ZAMP-u!" Josipović mu je mirno odgovorio: "A što biste htjeli znati?" dok mu je Pusić rekla: "Prvo nam recite odakle ste vi, gospodine."

>> Josipović i Grabar Kitarović tope podršku, raste samo Kujundžić

Komentara 111

Avatar marnie
marnie
10:24 27.11.2014.

Jel' Šešelj dao potpis?

KA
kaleticamojamala
11:06 27.11.2014.

Nikad više za Josipovića. Kad vidim da sam prije skoro 5 godina dao glas za lika kojeg četnici hvale dođe mi da se osakatim.

BU
bubimir
10:34 27.11.2014.

da ivo josipović i davor šuker zamijene mjesta, ne bi se primijetila nikakva značajnija razlika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije