Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samostalno na izbore

Grmoja: 'Svaki dan nas zovu manje stranke, ali ne želimo imati priljepke kao HDZ i SDP'

nikola grmoja
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
04.07.2016.
u 13:50

Mostov Grmoja je poručio da su uvjereni u još bolji rezultat nego na prošlim parlamentarnim izborima

"Most nezavisnih lista na parlamentarne izbore izaći će samostalno i neće ulaziti ni u kakve predizborne koalicije", rekao je jedan od čelnika Mosta Nikola Grmoja

Rekao je da će Most opet okupiti nezavisne inicijative i nezavisne liste na svojoj platformi. "Ovaj put smo uvjereni da idemo po još bolji rezultat nego na prošlim parlamentarnim izborima", poručio je Grmoja, javlja HRT.

'Svaki dan nas zovu'

"Most svaki dan prima pozive manjih stranaka, ali ne želimo imati svoje priljepke kao HDZ i SDP", tvrdi Grmoja.

Podsjetimo prije nekoliko dana u Sinju Mostovci su progovorili i o tome hoće li Tihomir Orešković s njima izaći na izbore. 

"Tihomir Orešković zna da su vrata u Mostu otvorena svim ljudima koji imaju iste ciljeve, a hoće li nam se on pridružiti, odluka je na njemu. Ništa se prethodno nismo dogovarali niti je ovo početak nekakvih pregovora. Odluku smo prepustili njemu i ne vidim smisao vršiti pritisak" izjavio je Petrov u Sinju. Miro Bulj je potvrdio kako Most u svojim redovima želi Oreškovića za kojega je rekao da je pokazao da štiti nacionalne interese i da njime nitko ne može upravljati. "Pokazao se većim državnikom od Milanovića i Karamarka!", rekao je tada Bulj.

>>Most želi Oreškovića na čelu Vlade, SDP-u smeta Petrov

Komentara 19

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
14:25 04.07.2016.

kako su se pojavili tako će i nestati nakon izbora. Pa zar misle kako će dobiti više mandata uz Oreškovića??

DE
dernek
14:48 04.07.2016.

E ovaj misli da ce poslije izbora biti u situaciji da postavljaju nekome uvjete i ultimatume vasu sansu ste imali i toliko je upropastili da vam vise niko nece vjerovati vasa politika na drzavnom nivou je proslost cao.

KA
KaNiDora
14:37 04.07.2016.

Akademik Bulj za premijera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije