Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ured u splitu

Grabar-Kitarović razgovarala s egipatskim predsjednikom

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Facebook
1/14
07.08.2015.
u 10:32

Razgovor s egipatskim predsjednikom je prvi koji je obavljen iz privremenog Ureda predsjednice u Splitu

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar­-Kitarović jutros je telefonski razgovarala s egipatskim predsjednikom Abdelom Fattahom al­-Sisijem oko sudbine otetog Hrvata Tomislava Salopeka. Iz Ureda predsjednice kažu da ona čini sve kako bi se spasilo našeg državljana.

Predsjednica je o ovome razgovarala i s predstavnicima još nekih država, a razgovor s egipatskim predsjednikom je prvi koji je obavljen iz njezina privremenog Ureda u Splitu.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović otvorila je danas svoj privremeni ured u Splitu kojim će se koristiti idućih nekoliko dana.

Privremeni Ured predsjednice nalazi se u zgradi Splitsko-dalmatinske županije u Ulici Domovinskog rata 2, a na otvorenju su predstavnici počasno-zaštitne bojne podigli zastavu Predsjednice Republike.

Predsjednica tijekom boravka u Splitu namjerava posjetiti neke otoke i dalmatinsko zaleđe, a posjetit će i Sinj u povodu održavanja 300. sinjske alke, čija je pokroviteljica. Ići će i na Maraton lađa u Metković te će se družiti s građanima, braniteljima i brojnim udrugama.

- Počašćena sam boraviti u vašoj županiji. Ovo je prvi put u našoj povijesti da će Ured predsjednice Republike Hrvatske privremeno biti izvan Zagreba. Kao što sam obećavala, želja mi je biti bliže građanima te tako poticati decentralizaciju. Ovim želim potaknuti i Vladu te ministarstva da to isto učine. Za vrijeme mog boravka družit ću se s građanima obližnjih otoka i gradova te s građanima Splita, ali i predstavnicima gospodarskog, društvenog, kulturnog i političkog života. Srdačno vam svima zahvaljujem na ovako iskrenoj dobrodošlici - izjavila je Grabar-Kitarović.

 

 

 

 

[SPLIT] Početak prvog radnog dana u privremenom Uredu.

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on 7. kolovoz 2015

>> Grabar-Kitarović: Volim raditi pa mi tako, ni danas, "zasukati rukave" i oličiti stan nije ispod časti

Komentara 79

JA
jason22
11:09 07.08.2015.

skinite taj sat..to nije ljudski objavljivat..to gleda cila familija..aloooo..ima li koga normalnog tamo

JA
jason22
10:56 07.08.2015.

ovo je loš članak a bome i komentari..ne miješati ljudsku tragediju i napore da se ona spriječi i informaciju gdje kolinda stoluje

ZG
zorbas.grk
10:56 07.08.2015.

koji komentari....ljudski život u pitanju....svaka vam balkanska čast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije