Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Status na Faceu

Maras: Kada vidim alternativu Vladi, uplašim se za Hrvatsku

Gordan Maras
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
14.05.2015.
u 09:55

Smatra da je kombinacija "najkorumpiranije vlade" i "najnepopularnije političara Karamarka" formula za "za siguran povratak Hrvatske u prošlost".

"Kada vidim tko je alternativa Vladi, koje sam dio, na sljedećim izborima, uplašim se za Hrvatsku i mogućnosti da oni pobijede", napisao je na svom Facebook profilu ministar poduzetništva i potpredsjednik SDP-a Gordan Maras te dodao da su "to predstavnici najkorumpiranije Vlade, one Ive Sanadera".

"Kao da nas proganjaju aveti iz prošlosti. Karamarko, Brkić, Kalmeta, Šuker, Jandroković... Tko misli da su njima na pameti reforme, grdno se vara. Dobro da među njihovim kandidatima nema još i Pašalića pa da se vratimo u devedesete", piše Maras te dodaje da "pogled na tu ekipu iz HDZ-a" tjera ga na pomisao da SDP-ov slogan na izborima ne bi trebao biti "Naprijed", nego onaj iz devedesetih "Dobar život svima, a ne samo njima".

Citira "Gospodare prstenova"

Smatra da je kombinacija "najkorumpiranije Vlade" i "najnepopularnijeg političara Karamarka" formula za "za siguran povratak Hrvatske u prošlost".

Uz citat iz "Gospodara prstenova", Maras na kraju poručuje da dolazak takve Vlade "ne smijemo dopustiti".

 

Kada vidim tko je alternativa vladi, koje sam dio, na sljedećim izborima, uplašim se za Hrvatsku i mogućnosti da oni...

Posted by Gordan Maras on 13. svibnja 2015

>>Gordan Maras sedam dana putovao Amerikom, a šuti o troškovima

>>Gordan Maras: HBOR će još danas ukinuti povlaštene stambene kredite

Komentara 50

BU
Bulaba
10:15 14.05.2015.

Jučer objavljeni podaci da je broj zaposlenih u obrtu 184.000, dakle 30.000 manje nego prije 4 godine, a nadležni ministar danas U RADNOM VREMENU, klepeće gluposti po Fejsu? Jao, ima li koji smetlar da ga lopatom dovede u red, hitno!

Avatar delminium
delminium
10:31 14.05.2015.

avete jugoslavenstva morali bi znati da nama i njima devedesete ne znače isto,,, nama hrvatima devedesete najljepše su godine od nastanka svijeta

Avatar deziderij
deziderij
10:17 14.05.2015.

Ovi na vlasti su dobro došli svima koji imaju tvrdu stolicu. Ćim nekoga od njih vide i ćuju ne treba im drugi laksativ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije