Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova Vlada

Goran Marić želi novo ministarstvo. Novinarima dobacio: Nisam bez portfelja!

goran marić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/3
19.10.2016.
u 11:25

Ako ne dobije jamstva za osnivanje novog ministarstva, Marić ne planira ući u Vladu kao ministar bez portfelja. Ostat će saborski zastupnik

Pojavili su se prvi problemi uoči izglasavanja nove Vlade. Naime, HDZ-ov Goran Marić proglašen je ministrom bez portfelja, kako javlja N1.

Nezadovoljan zbog ove informacije, Marić traži jamstvo da će se formirati novo ministarstvo koje bi pod sobom imalo svu državnu imovinu, a bilo bi nadležno i za državni ured za upravljanje imovinom.

Ako ne dobije jamstva za osnivanje novog ministarstva, Marić ne planira ući u Vladu kao ministar bez portfelja i ostat će saborski zastupnik. Prije ulaska u sabornicu novinarima je dobacio: "Nisam bez portfelja!" a ako se pristane na Marićev zahtjev, onda bi to trebalo ubrzo mijenjati i dodavati novo ministarstvo.

>> 'Imenovanje Gorana Marića za ministra bez portfelja usuglašeno je s Mostom'

Ključne riječi

Komentara 19

DU
Deleted user
11:37 19.10.2016.

Ma daj neko ministarstvo i za Hasanbegovića, Neko malo i za Kovača.

DU
Deleted user
11:57 19.10.2016.

Možda bi se tome moglo doskočiti onom igrom u kojoj ima 19 stolica i 20 aspiranata koji trče na okolo dok svira glazba. Kad muzik prestane svi se sjednu a jedan ostane - i taj je izvisio. Poslije treba vidjeti kme najbolje koje ministarstvo paše.

PR
pravica
12:03 19.10.2016.

Tragično da u Vladi sjedi Oleg Butković i to na čelu mega ministarstva gdje su strahoviti problemisija, a dr. Mariću se daje ministarstvo bez portfelja. Logičnije bi bilo da se ministarstvo ničega dalo gospodinu Butkoviću ili u konačnici bi moždaa bilo najbolje da se to mega ministarstvo podjeli na dva ministarstva.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije