Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS-ovac proziva:

'Podolnjak i Sinčić su zastupnici skoro mjesec dana. Koliko su puta došli na posao?'

Podolnjak Sinčić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
20.01.2016.
u 19:11

Kod drugog poslodavca dobiješ otkaz ako se ne pojaviš tri dana, piše HNS-ovac na Facebooku

Goran Beus Richembergh, HNS-ov saborski zastupnik, danas je na Facebooku kritizirao Roberta Podolnjaka iz Mosta i Ivana Vilibora Sinčića iz Živog zida, optužujući ih da nakon konstituiranja nisu bili u Saboru.

– Hvale je vrijedna inicijativa ukidanja povlastica koje uživaju (neki) saborski zastupnici. Vidim da je predvode kolege Robert Podolnjak i Vilibor Sinčić. Odlično. Postali su zastupnici prije skoro mjesec dana. Samo bih pitao koliko su puta od tada do danas došli na posao. Ja sam, naime, svaki radni dan u svom poduzeću, ali njih dvojicu nakon konstituiranja još nisam sreo na radnom mjestu. Kod drugog poslodavca dobiješ otkaz ako se ne pojaviš tri dana. Eto im prve povlastice koje bi se mogli odreći – poručio je Beus Richembergh.

Hvale je vrijedna inicijativa ukidanja povlastica koje uživaju (neki) saborski zastupnici. Vidim da je predvode kolege...

Posted by Goran Beus Richembergh on 20. siječnja 2016

 

>> Goran Beus Richembergh: Neki su zastupnici već požalili što su glasali za Reinera

>> 'Mostova farsa je gotova. Već tjedan dana s HDZ-om razgovaraju samo o funkcijama'

Komentara 36

DU
Deleted user
19:27 20.01.2016.

U svoje "preduzeće" dolazi svaki dan (veli gospodin Beus Richembergh)? Misli li to na Sabor ili na neko drugo "preduzeće"?!

IV
ivanlovin
19:31 20.01.2016.

jasno da dolazi i povede obitelj na dorucak rucak i veceru. jer je sve 70% jeftinije nego u trgovini. e ovo je tipicni primjeri uhljeba kako napadaju kad su im benificije u pitanju

MA
marmars
19:31 20.01.2016.

Javio se pravi! Tko o čemu...Kako to da ga 6000 lezihljebovića većinom uhljebljeni od strane njegove strančice nisu brinuli, i plaća koju primaju na račun poštenih djelatnika, a i sirotinje koja sanja njihov posao? Imaju medije koji, kao što vidimo, zdušno pljuju po svima koji su se usudili nešto barem probati promijeniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije