Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinuti u HDSSB-u

Glavaš smršavio 20 kilograma, i dalje odbija hranu, vodu i infuziju

branimir glavaš
Davor Javorović/PIXSELL
30.03.2015.
u 15:26

Iz stranke apeliraju na Vrhovni sud da po nalogu Ustavnog suda što prije reagira i donese odluku o ukidanju istražnog zatvora.

Stanje Branimira Glavaša, kojemu je dana 26. dan štrajka, alarmantno je. Izgubio je 20 kilograma, a odbija i dalje hranu, lijekove i infuziju. Kažu to njegove kolege iz HDSSB-a koje su zabrinute za njegov život.

Glavašev sin Filip razgovarao je danas oko podneva s liječnicima u Zatvorskoj bolnici u Svetošimunskoj. Glavaš je dopustio da mu se izmjere kalij i šećer, čije su vrijednosti, kažu u HDSSB-u, ispod svakog minimuma. Tlak mu je visok, iznosi 150 sa 100. Iz stranke apeliraju na Vrhovni sud da po nalogu Ustavnog suda što prije reagira i donese odluku o ukidanju istražnog zatvora.

>>Branimir Glavaš dozvolio da mu se pruži medicinska pomoć

>>Stožer pozvao Glavaša da prekine štrajk glađu

Komentara 9

SK
sladja_kava
16:42 30.03.2015.

Branimire pocni piti kiselinu za spas hrvatske 20 i vise godina blamirate ovaj jadan nas hrvatski puk..

OR
"orlando"
16:23 30.03.2015.

Haha, čuj ovo tlal mu visok, 150/100, znači da je prije bio još veći, pa mu ova dijeta dobro došla, tlak su blago povisen samo pri mjerenju a inače idealan.

WU
wuggibiba
16:31 30.03.2015.

Pa da, on nece jesti odbija med.njegu a ak odapne onda buju rekli da je vlada kriva.A Bozanica bu Branimira proglasi Blazenim. Tak se pripoveda.!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije