Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahtjev za ukidanje imuniteta

Glavaš: Nije to ništa novo, to je stvar tehničke prirode

Branimir Glavaš
Foto: Davor Javorović/Pixsell
22.02.2016.
u 15:54

Čeka se nova odluka Vrhovnog suda.

HDSSB-ov saborski zastupnik Branimir Glavaš komentirao je zahtjev Državnog odvjetništva da mu se ukine saborski imunitet.

– Nije to ništa epohalno, traži se ukidanje imuniteta kako bi se stvorile pretpostavke da Vrhovni sud nastavi raditi na mom predmetu. Dakle, to je isključivo stvar tehničke prirode – pojasnio je Glavaš. Ustavni je sud prije godinu dana ukinuo presudu Vrhovnog suda kojom je pravomoćno osuđen na osam godina zatvora zbog, kako ga se tereti, ratnog zločina u Osijeku 1991. Odslužio je tri petine te kazne.

Čeka se nova odluka Vrhovnog suda.

>> MIP odlučuje o imunitetu Branimira Glavaša

Komentara 1

77
777CRO
16:23 22.02.2016.

Udar na samostalnu hrvatsku drzavu...da li je normalno da se svi hrvatski branioci proganjaju , ubijaju a u isto vrijeme stvarni zločinci uživaju u privilegijama hrvatske drzave ... Kada će se istražiti stanimirovic, grcic , milovanovic, ostojic , pupovac , jovanovic , mesic, josipovic ... Da li će Hrvatska drzava ikada postati pravna i da je zakon isti za sve ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije