Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Facebook obračun

Stipe Petrina napao Božu Petrova zbog sastanka s Karamarkom

stipe petrina
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
11.03.2015.
u 11:51

Petrov je objasnio da se s Karamarkom sastao u Opuzenu zbog problema koje im županijska vlast stvara s Domom zdravlja, i da se tu ne radi ni o kakvoj koaliciji

Na društvenoj mreži Facebook porječkali su se Stipe Petrina (na fotografiji) primoštenski općinski načelnik i županijski vijećnik te gradonačelnik Metkovića Božo Petrov, no indikrektno, i to tako da je svatko na svome profilu komentirao postupke onog drugo. Petrina se obrušio se na gradonačelnika Metkovića Božu Petrova zbog sastanka s Tomislavom Karamarkom budući da je Petrov prije nekoliko dana izjavio kako ne želi razgovarati s HDZ-om. sa šefom HDZ-a Tomislavom Karamarkom. 

" U srijedu navečer u Omišu, uoči izbora, gdje smo došli podržati nezavisnog Kovačića, Petrov mi se kleo da s HDZ-om ne želi razgovarati. Samo dva dana poslije sastaje se s Karamarkom. O, moralu, o, čovječnosti, gdje si? Neka mi nitko ne reče - to je politika. J..... vas takva politika. Vidite gdje nas je dovela. Bljak, bljak. Toliko o nezavisnom Petrovu. Pa uvik mi je bilo sumnjivo čime je to Petrov zaslužio da se iz ničega i radi ničega vine u nacionalnu orbitu... Od samog početka sam znao da je Petrov nečiji Trojanac. Pa bez pomoći HDZ-a sigurno ne bi pobijedio u Metkoviću. Eto, sad vraća dug. Fuj!, napisao je na svom Facebook profilu Petrina nazvavši Petrova trojanskim konjem HDZ-a, piše 24 sata.

A Petrov je objasnio da se s Karamarkom sastao u Opuzenu zbog problema koje im županijska vlast stvara s Domom zdravlja, i da se tu ne radi ni o kakvoj koaliciji. Međutim, Petrina mu ne vjeruje.

"Nema potrebe, Božo, da ideš u koaliciju s HDZ-om, ti njima ne trebaš za to, trebaš im da budeš “zec” koji će u izbornim jedinicama pokupiti određen broj glasova i na taj način HDZ-u, uz pomoć D’Hontove metode omogućiti nekoliko mandata više. To je tvoja uloga u svemu, zavesti biračko tijelo da stvarno nezavisnim listama oduzme jedan broj glasača i tako im otežaš prolaz - napisao je.

Ubrzo je uslijedio odgovor Petrova na Facebooku:

"Sv trebamo biti spremni podrediti se općem interesu. G. Petrina je meni simpatična osoba. Nosi nešto dječje u sebi. U vrlo kratkom vremenu će se smijati, a potom žestoko ljutiti, a opet sutra truditi sve zaboraviti. I sve to bez bilo kakve intervencije s druge strane :)

Zbog toga ne mogu reći da me pogađaju njegove teške riječi, iako mi je žao što tako misli. Isto kao što bi mi bilo žao da je to došlo od nekog drugog, a da ne znam čime sam povrijedio tu drugu osobu. Volio bih kad bi se on odmaknuo od ustaljene šablone i umjesto traženja lidera prepoznao da je došlo vrijeme u kojem svi trebamo biti jednaki. Zbog toga svatko od nas uključenih u ovu inicijativu nezavisnih lista treba biti jednako spreman u potpunosti podrediti se javnom interesu.

Osim toga, vjerujem da ćemo svi sazreti barem toliko da dijalog koristimo za rješavanje eventualnih problema. Što prije smjestimo u ropotarnicu povijesti komunikaciju pismima ili samoinicirane medijske obračune (u svrhu stjecanja pokojeg političkog boda) kao vrste adekvatne komunikacije, to imamo više izgleda preživjeti gospodarski Armageddon koji nam visi nad glavom.

I dalje ništa ne zamjeram g. Petrini, i želim mu uspjeh u svemu što mu je bitno. Nadam se da će jednom, kad to vrijeme dođe, smoći snage i prihvatiti da je pogriješio u ovim optužbama. Predivno je gledati najmlađe kad s toplim poluosmijehom priznaju krivnju. Šteta je "samo" u tome, što ovo nije igra za tu dob, što ovo sve uopće ne smije biti igra."

>> Neovisne liste Dalmacije za izbore se okupljaju oko metkovskog Mosta

Komentara 12

DU
Deleted user
12:09 11.03.2015.

Reče tj. izjavi LOPETRINA i pol.. Volonterski gradonačelnik kojemu se ne može izbrojiti imetak. Smetao mu je Franjo, ali mu ne smeta svatko tko gradi po njegovom selu i ima dubok džep...bljak

KL
Klarahrv
12:08 11.03.2015.

Petrina da li je to onaj koji je bacio u smece kriz? Gospodine Petrov necete valjda s partizanom Petrinom u koaliciju?

Avatar dmitarX
dmitarX
13:26 11.03.2015.

Ovaj Petrina...antipaticus egzibionistički.. Ko njemu daje da mu kuću vodi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije