Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PISMO ČLANOVIMA

Duško Polovina Lungo: Ovo je pravi trenutak za novi početak u SDP-u

Duško Polovina Lungo
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
05.10.2016.
u 18:55

Polovina je kandidat predsjednika SDP-a, Predsjedništvo i za Glavni odbor

Duško Polovina Lungo, jedan od kandidata za predsjednika SDP-a, poslao je pismo članovima te stranke tražeći njihovu podršku.

"Kako ste već mogli saznati, odlučio sam se opet kandidirati kako za predsjednika SDP-a, tako i za Predsjedništvo i za Glavni odbor stranke. Moram priznati da se u odnosu na prošle unutarstranačke izbore osjeti blagi napredak u smislu demokracije u stranci jer sam ovaj put dobio pristup podacima naših županijskih, gradskih i općinskih organizacija, a što mi je i omogućilo kontakt s Vama. Obraćam Vam se iskreno i u želji da prepoznate moje dobre namjere a i potrebu da se jednom običnom članu kao što sam ja pruži prilika da aktivno, a u suradnji s Vama, mijenja i diže stranku iz temelja koji su trenutno očigledno poljuljani", piše Polovina.

"Kako bismo u toj namjeri i uspjeli neophodno je poštivati demokraciju. Međusobno uvažavanje aktivnim slušanjem i argumentiranim uzvraćanjem je važno za uspjeh kako u životu, poslu i bilo čemu drugom tako i u političkom svijetu. U tom dijelu smo trenutno jako slabi ali nikad nije kasno pa tako smatram da je ovo pravi trenutak za novi početak u SDP-u. Krenimo od toga da se svim kandidatima daju jednake šanse pa Vas tako ljubazno pozivam da u svojim stranačkim prostorijama date mogućnost našim članovima da daju svoj potpis podrške za kandidature svih kandidata pa tako i moje kako slijedi: 1. Predsjednik; 2. Predsjedništvo; 3. Glavni odbor", piše Polovina, koji je članove na kraju pozdravio "srdačno i drugarski".

>> Sektorski savjeti SDP-a trebaju funkcionirati kao vlada u sjeni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije