Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMENSKE PRILIKE

Dugoročna prognoza - kakvo nas vrijeme očekuje ovog ljeta?

prognoza
Foto: AccuWeather
13.05.2016.
u 11:37

"Južna Europa znojit će se ovog ljeta"

Italiju i Balkan čeka suho i vruće ljeto, što će dovesti do suša, slabih uroda i požara, otkriva dugoročna prognoza AccuWeathera. Južna Europa znojit će se ovog ljeta, zaključuju.

– Vrućina na jugu Balkanskog poluotoka mogla bi rezultirati najtoplijim ljetom u posljednjih nekoliko godina – kaže meteorolog Alan Reppert.

Vrućina će se osjetiti iznad sjeverne Italije, Rumunjske, Moldavije, Mađarske i Slovačke u srpnju. Suša će biti problem na jugu Italije, Grčkoj i jugu Balkana. Najveći rizik od požara bit će od srpnja do kolovoza. Tijekom druge polovice ljeta očekuje se suša u Srbiji i južnoj Rumunjskoj.

 

>> Do nedjelje kiša u cijeloj zemlji, malo sunca možda u Dalmaciji

Komentara 34

DO
dobarsavjet
11:56 13.05.2016.

A šta je sa Hrvatskom, nju ne spominjete, čije ste vi novine?

CE
cenzura
12:02 13.05.2016.

Kakve vi bedastoće pišete! Pa ovi meteorolozi ne mogu pogoditi prognozu za jedan dan a kamoli za ljeto! Sinoc gledam prognozu i tu je trebala padati kiša a vani sunce bez i jednog oblačka.

Avatar Darko zg
Darko zg
12:09 13.05.2016.

novinari,mi smo srbija ili.....?lustracija pod hitno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije