Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
može ga poboljšati

Dragovan o padu popularnosti SDP-a: Imali smo problema, ali od nji ne bježimo

Igor Dragovan
Patrik Macek/PIXSELL
04.07.2014.
u 13:01

Na nama je da vratimo povjerenje građana, godinu i pol dana je do izbora, da završimo reforme i da onda na izborima građani ocjenjuju kome će dati povjerenje, poručio je Igor Dragovan

Glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan osvrnuo se na novo istraživanje o popularnosti stranaka prema kojemu HDZ vodi četiri posto ispred SDP-a, te zaključio da SDP ima još godinu i pol dana do izbora da taj loši rejting popravi.

- Imali smo problema, a mi od problema ne bježimo. Cijela Hrvatska to zna, je li tako, imamo problema. Imali smo Glavni odbor koji je imao direktni prijenos u javnost, prema tome, naravno da se to odražava na rejting. Na nama je da vratimo povjerenje građana, godinu i pol dana je do izbora, da završimo reforme i da onda na izborima građani ocjenjuju kome će dati povjerenje – poručio je Dragovan.

>>Evo kako bi građani birali da su izbori danas!

Komentara 9

BU
Bulaba
13:29 04.07.2014.

Drago-nutra, Drago-van, zar ti u centrali još nisu rekli da ste odustali od bilo kakvih reformi? Nema reforme zdravstvenog sustava, smijenili ste Ostojića. Nema reformi obrazovanja, smijenili ste i Jovanovića. Nema ni reformi poreznog sustava, smijenili ste i Linića. Odustali ste od outsourceinga. Niste ni takli reformu lokalne samouprave. Ne reformirate, niti nećete, ni radno zakonodavstvo. Sve što reformirate su gay brakovi i besmisleno spajanje bolnica i sudova, posao koji bi netko pametniji osmislio i proveo za 2 tjedna. Misli malo, Drago-van.

19
1995josip
14:48 04.07.2014.

Zašto ste okrenuli leđa Linićevoj kumi Marini ? Pa svi ste pratili Marinu po šumama i vikendicama oko Siska , dolazili na luksuzne partije i derneke a na odlasku odnosili skupe poklone iz Siska .Svi ste vi jeli i pili na račun sirotinje iz Siska .Ona jadna sama leži u nekoj hladnoj sobi sa rešetkama na prozorima , a vi se svađate ko mala djeca , svima vam je Marina skupe poklone kupovala na naš račun !

Avatar tajar
tajar
13:39 04.07.2014.

Vic dana glasi: Dragovan smatra da će SDP u godinu i pol dana popraviti rejting.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije