Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvažavanje

Dr. Ante Ćorušić odbio ostavku dr. Prgometa

Drago Prgomet
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
08.04.2016.
u 22:30

Prgomet kaže da je smatrao kako novi ravnatelj ima pravo birati svoj tim te nije htio da ispadne kako njegov angažman u Saboru remeti njegov rad u klinici.

Da liječnici vole politiku, nije tajna, ali i da se na stručnoj razini podržavaju iako su se politički rastali vrijedi zabilježiti.

Dr. Drago Prgomet, predstojnik Klinike za bolesti uha, grla i nosa te kirurgije glave i vrata na Rebru, ovaj je tjedan podnio ostavku na tu funkciju novom ravnatelju KBC-a Zagreb, HDZ-ovu dr. Anti Ćorušiću, ali Ćorušić ju je, prenio nam je Prgomet, odbio.

Prgomet kaže da je smatrao kako novi ravnatelj ima pravo birati svoj tim te nije htio da ispadne kako njegov angažman u Saboru remeti njegov rad u klinici.  

>>Drago Prgomet otkrio što je dovelo do prekida suradnje s Mostom

Ključne riječi

Komentara 7

NV
novo vriijeme
23:54 08.04.2016.

Naravno da je prihvatio ostavku Prgometa morali bi dati ostavke i druga dva saborska zastupnika koja su šefovi klinika Reiner i Ostojić . Prgomet bio i ostao trojanski konj žalim ga šta rade od njega

Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
00:36 09.04.2016.

Pa zar ima takvih časnih ljudi u HDZ-u? Ironiziram,naravno,jer da je SDP-ovac šef klinike,Prgomet bi odavno dobio vritnjak,pa da je najstručnij !

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
11:42 09.04.2016.

Sličan se sličnom raduje. Dajte si ruku jedan drugom i idite iz politike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije