Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sveučilišna i školska računala

Donacija progeCAD programskih rješenja u iznosu od 2 milijuna kuna

razred
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
10.11.2014.
u 13:41

27 obrazovnih institucija dobilo je besplatne licence progeCAD programa za korištenje na svim sveučilišnim i školskim računalima, kao i na računalima profesora, studenata i učenika kod kuće

Tvrtka progeCAD omogućila je u 2014. godini 27 obrazovnih institucija besplatno korištenje programa progeCAD 2014 na neograničenom broju sveučilišnih i školskih računala, kao i na računalima profesora, studenata i učenika kod kuće.

“Izuzetno nam je drago što smo omogućili velikom broju hrvatskih škola i fakulteta da besplatno koriste progeCAD programska rješenja, čiji smo distributer za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu. Donacije progeCAD programa će se nastaviti do kraja godine te pozivamo sve zainteresirane obrazovne institucije koje u svom radu trebaju inženjerski software, da se uključe u ovaj jedinstveni program.” – izjavio je Matija Rukavina, direktor tvrtke RITEH d.o.o.

Ukupna vrijednost doniranih programskih licenci iznosi 2 milijuna kuna.

>>Američka gospodarska komora i američka vlada donirali 380 tisuća kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije