Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predrag Matić

'Dok je ove vlasti, neće biti nikakvog smanjivanja braniteljskih prava'

Predrag Matić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
29.11.2014.
u 16:27

Ministarstvo branitelja podržava ovakva okupljanja kojima se sjećamo naših poginulih suboraca, kazao je Matić

 - Nema smanjivanja nikakvih prava hrvatskih branitelja, rekao je danas ministar hrvatskih branitelja Predrag Matić na otvorenju 8. memorijalnog Kupa Hrvatske u sjedećoj odbojci u Nedelišću, javlja Politika Plus.

- U sjedećoj odbojci, na ovakvim turnirima, okupljaju se najteži hrvatski ratni vojni invalidi i njihovi prijatelji iz civilnog života i oni pokazuju da nema niti jednog razloga da bilo kakav hendikep, fizički ili psihički, utječe na njihovo raspoloženje. Ministarstvo branitelja podržava ovakva okupljanja kojima se sjećamo naših poginulih suboraca. Zalagat ću se da i nadalje materijalno podupiremo ovakva okupljnja. Ovo su dečki koji daju dobar primjer svima onima koji su na bilo koji način 'potonuli', jer pokazuju da nema hendikepa koji nije savladiv, a ovaj sport, sjedeća odbojka, vrlo je zahtjevan. Kako ovdje ima puno hrvatskih branitelja ponovit ću još jednom, nema smanjivanja nikavih prava branitelja i dok je ove vlasti i dok sam ja ministar neće biti nikakvog smanjivanja, rekao je ministar Matić.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

>> Matić obišao gradilište u Lipiku, otvorenje u proljeće

Komentara 31

DU
Deleted user
17:05 29.11.2014.

MInistre Matiću makni Dokumentu i njezine aktiviste iz ministarstva Hrvatskih branitelja.

DU
Deleted user
17:11 29.11.2014.

Jos kad bi nam rekao o kojim braniteljima govoris.Koliko znam ti se jednako zalazes za Hrvatske branitelje, partizane i agresore .

L0
luena 01
16:56 29.11.2014.

Maticu braniteljima ste najvise dosad i uzeli...kroz sve godine i vise od 40% pa sta bi im jos uzeli ,zivote... mrtvi branitelji su vama dobri branitelji jer ne traze,jel tako... ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije