Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobrinuli se za bebu

Dirljiv prizor: Ovako hrvatski novinari postupaju s izbjeglicama

izbjeglice, novinari
Foto: Davor Lončarić/HRT/Facebook
1/3
16.09.2015.
u 13:50

Novinari 24 sata Željko Garmaz te HRT-ovci Zrinka Perić i Davor Lončarić dječačiću su osigurali čarapice

Za razliku od potresnih snimki s mađarske granice koje su prije nekoliko dana šokirale svijet, a na kojima snimateljica udara i podmeće nogu sirijskim izbjeglicama, hrvatski novinari postupaju upravo suprotno.

Novinar 24 sata Željko Garmaz, koji je pješice hodao nekoliko kilometara s izbjeglicama iz Šida prema granici s Hrvatskom, nosio je jednu sirijsku bebu. Dječačić je bio odjeven u trenirku, ali bez čarapica na nogama pa mu je novinarka HRT-a Zrinka Perić obukla čarape kako mu ne bi bilo hladno.

S njima je u društvu bio i kolega s HRT-a Davor Lončarić koji je fotografiju snimio, a kasnije dirljivi prizor podijelio na Facebooku.

Možemo samo reći: Kolege, svaka vam čast!

 

Zrinka Perić i Zeljko Garmaz uz čarapice i boso dijete

Posted by Davor Lončarić on Wednesday, September 16, 2015

>> Podijeljene reakcije u Tovarniku: Jedni izbjeglicama nose hranu, drugi ne skrivaju strah

Komentara 67

MO
mojazemlja
14:25 16.09.2015.

"Fotografija je tisuću riječi i milijun obmana"ds2015.

Avatar R & I
R & I
14:15 16.09.2015.

Europa prima izbjeglice, Europa i Amerika su dali vec 120 miljardi dolara za takozvane izbjeglice, a bogate Arapske zemlje, poput Qatar, Saudi Arabia, United Arabian Emirates I ostale bogate Arapske zemlje samo 10 milijardi dolara. Ma koga ti Arapi hyebu.

TE
tent
14:10 16.09.2015.

Baš me zanima kako će se ponašati kad ovih bude 15.000.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije