Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIN ČOLAK

Čolak: Idem u Dubrovnik Ivaninoj majci ispričati što se dogodilo

'22.11.2010., Karlovac - Marin Colak, automobilisticki as koji je 5. studenog, utrkujuci se svojim ferarijem s Daliborom Opacakom, kod Bosiljeva skrivio prometnu nesrecu u kojoj je poginula Dubrovcank
'Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL'
22.11.2010.
u 17:51

Čolak ne želi govoriti o odnosu s Ivanom Obad. Kaže da samo njih dvoje znaju što je bilo među njima

– Otići ću u Dubrovnik i Ivaninoj majci ispričati što se dogodilo. Ubija me sve što se piše, ali tko je kriv, odlučit će vještaci i sud, a ne mediji – kazao je Marin Čolak nakon što je otpušten iz Opće bolnice Karlovac.

Vozač Ferrarija kaže da mu je najvažnije da se otkrije prava istina. Pogodilo ga je, kaže, što je Opačak ispričao da je nakon nesreće rekao da će ga tata ubiti.

>>Opačak: 'Čolak izmišlja, tada je vikao: Što sam učinio, ubit će me tata!'

– Što moj otac ima s tim, ja sam za to odgovoran. Čeljust mi je puknula na šest mjesta i nisam tada ništa mogao reći – rekao je Čolak.

O autima i utrkama ne želi, kaže, razmišljati dok se ne utvrde činjenice vezane uz nesreću u kojoj je život izgubila njegova draga prijateljica.

O njihovu odnosu ne želi govoriti. Kaže da samo njih dvoje znaju što je bilo među njima.

Komentara 43

YE
yesterday
23:45 22.11.2010.

Zao mi je cure koja je poginula, ali u konacnici sama si je kriva. Biti s ovakvom osobom...

IS
istima
20:46 22.11.2010.

što taj nije u ZATVORU?!!!....... Bože sveti

Avatar Topgen
Topgen
23:45 22.11.2010.

Ova \"novinarka\" zeli da nam servira storiju o ljubavnoj idili \"asa\" i ljepotice, u stilu grcke tragedije. VL je postao \"Glorija\" ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije