Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INA

Cijena goriva pada treći tjedan zaredom, litra Eurosuper 95 stoji 10,01 kunu

gorivo
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
18.11.2014.
u 10:46

Vozači koji imaju spremnik od 50 litara ovoga tjedna mogu uštedjeti 5 kuna, a taj isti tank plaćat će čak 56,5 kuna manje nego krajem lipnja i početkom srpnja

Cijene naftnih derivata padaju treći tjedan zaredom. Prema informacijama portala cijenegoriva.info Ina je na svojim benzinskim postajama snizila cijenu litre Eurosupera 95 za 10 lipa. Sada stoji 10,01 kunu. Time će vozači koji imaju spremnik od 50 litara ovoga tjednika uštedjeti 5 kuna, a taj isti tank plaćat će čak 56,5 kuna manje nego krajem lipnja i početkom srpnja kada je litra Eurosupera 95 stajala 11,14 kuna. 

Cijena litre Eurodizela snižena je u utorak za 6 lipa i sada stoji 9,62 kune. Ina je za sada jedina kompanija koja je u utorak korigirala cijene svojih naftnih derivata. Ostale kompanije će to učiniti tijekom utorka i sljedećih dana.

>> Benzin će oko Nove godine biti jeftiniji 
od devet kuna

Komentara 9

TV
Tvrdy
11:06 18.11.2014.

Navijam da se ostvari Šternovo proročanstvo i da iza Nove godine litra bude 9 Kn. Žao mi je jedino što će zato biti manje novca u budžetu pa neki član stranke ostane nezaposlen ili ne bude svih dodataka na dodatkee na dodatak na plaću za eksploatirane državne službenike.

GE
gemist
11:24 18.11.2014.

O,naci ce oni nacina da benzin nebu 9kn,smislit ce nekakav namet,digli budu trosarinu,sam benzin i nije preskup,nego sve ostalo kaj je na tu cifru zaljepljeno

US
USA
11:28 18.11.2014.

Ha ha, cijena nafte pada dollar po dollar maltene svakodnevno, tako da je cijena odavno vec trebala biti ispod 9 kn. Kolika je to prevara najbolje govori cinjenica da kad cijena raste na mediteranskom trzistu odmah se dize cijena, a kad pada cak i rapidno kao sad, onda se ceka da se isprazne skladista. Cak ne zele prijeci niti psiholosku granicu od 10 kn vec drze tu jednu lipu sto je najbolji do,az da je ministar Lalovac odrzao sastanak sa vodecim direktorima iz naftnih kompanija i izricito trazio da ne snizavaju cijene jer time ruse proracun. Tko sisa gradjane i sto bi trebali manje placati. Najbitniji je proracun.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije