Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijetnje “otpisanog”

Čačić Milanoviću: Rušit ću te ako ukineš sufinanciranje prijevoza

Radimir Čačić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/4
11.08.2014.
u 12:20

Čelnik Reformista bivše kolege iz Vlade proglasio potpuno izgubljenima

"Gospodo, ako ukinete sufinanciranje prijevoza srednjoškolaca, na toj točki ćemo ići na rušenje Vlade", rekao je u ponedjeljak Radimir Čačić, čelnik Reformista.

– Potpuno neshvaćanje što je bitno, a što manje bitno, što su koraci u realizaciji jednog projekta, vidljivo je iz nevjerojatne najave ministra obrazovanja Vedrana Mornara da će se ukinuti i tih 300 milijuna kuna s koliko država sufinancira prijevoz. Dakle, toj polovici Hrvatske ukidamo pravo na jednaku šansu – rekao je.

Svoje bivše kolege u Vladi i premijera Zorana Milanovića proglasio je izgubljenim diletantima.

– Čak je i Sanader prije izbora 2007. prepoznao to kao potrebu i uveo sufinanciranje prijevoza. No, 2009. tu je odluku ukinuo.

Ova Vlada čak i taj demagoški dio nije uspjela razumjeti i to ukida prije izbora 2015. Dakle, to doista pokazuje da je Vlada potpuno izgubila kompas i da se ne zna što radi ljevica, tko rukovodi desnicom, gdje je uopće glava i kuda ide – rekao je Čačić i dodao kako razumije da mnogi u Vladi, što veli Kolinda, nisu došli u doticaj s narodom.Iz Vlade su reagirali priopćenjem u kojem navode da nikad nisu “raspravljali o ukidanju subvencioniranja prijevoza učenika, niti je to planirano” te dodaju da ministar Mornar o tome nije govorio kao o konačnom rješenju.

>>'Vlada nikada nije raspravljala o ukidanju subvencioniranja prijevoza učenika'

>> 'Nipošto ne isključujem mogućnost dogovora i koalicije s Karamarkom'

>> Mogu li se SDP i ORaH suprotstaviti savezu Karamarka, Čačića i Bandića?

Komentara 88

TB
Toni broo
12:41 11.08.2014.

Ova lopovska i nesposobna SDP vlada ima rupu u proračunu veću od 20 miijardi kn. Vrlo brzo kreće novi val zaduživanja i trčkaranja ministara po Americi da kukurikavce ne bi rušili građani zbog neisplate mirovina i plaća.

DR
draxy
12:32 11.08.2014.

Ma što mislio o ovom liku u potpunosti podržavam inicijativu.Ova Vlada RH poput onih iz Alan Forda uzima siromašnima da bi bilo više bogatima.

Avatar PROTIV
PROTIV
12:35 11.08.2014.

On ce nekog rusit hehehe kad ubojice dobiju medijski prostor tu onda sigurno sve ide u ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije