Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatko Hasanbegović:

'Budite strpljivi. Za 5 dana znat će se tko je kandidat ili kandidati za predsjednika HDZ-a'

Zlatko Hasanbegović
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/5
02.07.2016.
u 22:14

- Svatko onaj koji će biti izabran imat će legitimitet i legalitet i sudit ćemo ga prema njegovim djelima - rekao je Hasanbegović.

Tehnički ministar kulture Zlatko Hasanbegović izjavio je kako će se za pet dana znati tko će biti kandidat ili kandidati za predsjednika HDZ-a te je, odgovarajući na pitanje hoće li se on kandidirati za predsjednika te stranke, pozvao na strpljenje.

"Ljudi trebaju biti strpljivi, za nekoliko dana, točnije za pet dana znat će se tko je kandidat ili kandidati za predsjednika HDZ-a, a svatko onaj koji će biti izabran imat će legitimitet i legalitet i sudit ćemo ga prema njegovim djelima", rekao je Hasanbegović u Omišu uoči početka 50. Festivala dalmatinskih klapa u Omišu.

Komentirajući 11. rujna kao mogući datuma prijevremenih parlamentarnih izbora, rekao je kako se u postojećim okolnostima taj datum čini najrazumnijim.

- Hrvati su zaslužili godišnje odmore, odmor od politike pa i politikantstva. Početak rujna je najbolje vrijeme za izbore na kojima će svi imati prigodu još jednom prosuditi političare što su radili i govorili - izjavio je Hasanbegović.

>>Plenković: HDZ će biti spreman za nove izbore

>>U Zagrebu prvi put sraz najvećih: Plenkovića, Milanovića i Petrova

Ključne riječi

Komentara 29

Avatar juricamesko
juricamesko
22:55 02.07.2016.

Zlatko samo se ti kandidiraj pa će mediji i Plenković vidjeti kolike su im šanse kod članstva.od tebe se očekuje da budeš jedan od kandidata.

BA
bakulušić
23:00 02.07.2016.

Samo Hasanbegović može vratiti vjerodostojnost HDZ-u.

MO
morituriite
01:17 03.07.2016.

Ministre, kandidirajte se! Morate!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije