Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predlaganje mandatara

Brkić: U HDZ-u nema raskola

Milijan Brkić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
09.06.2016.
u 16:30

Nova saborska većina kojoj će HDZ biti lokomotiva kompozicije predložit će mandatara, odnosno nadležna stranačka tijela zajedno s našim koalicijskim partnerima, a javnost će za to doznati, kazao je Brkić

Zamjenik predsjednika Hrvatske demokratske zajednice Milijan Brkić izjavio je danas u Kninu da u HDZ-u nema raskola te da će HDZ na čelu „nove saborske većine“ predložiti mandatara o kojem će javnost biti informirana.

Ako se iznošenje različitih stavova i promišljanja o državi na stranačkim tijelima zove raskol, daj bože da takvih raskola bude što više, kazao je Brkić nakon svečane sjednice kninskog Gradskog vijeća i dodao da, što se tiče jedinstva i zajedništva unutar stranke, te poštovanja odluka stranačkih tijela, sigurno nikakvog raskola nema.

Nova saborska većina kojoj će HDZ biti lokomotiva kompozicije, predložit će mandatara, odnosno nadležna stranačka tijela zajedno s našim koalicijskim partnerima, i javnost će za to doznati, kazao je Brkić za Hrvatski radio.

On je odbacio mogućnost dodatnih izbora kazavši da oni nikome neće donijeti dobro, "samo će zaustaviti procese i donijeti dodatne troškove", te pozvao saborske zastupnike da već jednom preuzmu odgovornost za ono što su ih birali hrvatski građani.

Ključne riječi

Komentara 41

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
17:19 09.06.2016.

Dabome Vasilije..kažu tako i u Varaždinu, Šibeniku, Bruxellesu...

Avatar teksesluteceste
teksesluteceste
17:39 09.06.2016.

........Treba se samo naci netko tko ce hrvatski narod pozvati na jedinstvo jer ova stranacka rascjepkanost samo steti Hrvatskoj, a pogotovo joj steti Bozina kolosalna demagogija i preplasenost kojoj svjedocimo gotovo godinu dana. Uz to svaki potez mu je planiran kako bi povecao svoj i stranacki rejting, a ne hrvatski nacionalni interes. SKH-SveDrpPartija je prije, sada i zauvijek propast i strava za HR. Samo mazohisti mogu ponovo dovesti na vlast one koji ih nazivaju fasistima, filoustasama, mrze crkvu i izruguju se vjerskim simbolima (kao npr svetcu Mandicu), a o gospodarstvu pojma nemaju. Izmislili su jednu aferu Karamarku, a nije ih bilo briga sto je 2011 Inin udio u Molu bio 40 posto, a sada je 10 posto, a to znaci da nam se za toliko i dobit smanjila. Pa servisiranje aviona u Ukrajini, pa brat Kreso, pa stecajne nagodbe, prodaja, bolje reci poklon Kupara Rusima, pa Kotromanovic i njegovi ruski trgovci, a lijeve medije te afere uoce ne zanimaju, samo je u njihovom fokusu i interesu njihovih vlasnika Hrvatima ogaditi vlastitu drzavu. Za to vrijeme Srbi biraju na izborima radikale i daju im 60 posto glasova, a njihovi sateliti u HR cine sve kako bi povecali nered u nasoj drzavi.

DU
Deleted user
17:25 09.06.2016.

Najnovija kombinacija.....Reiner-premijer.....Karamarko-predsjednik Sabora.....mislili ste ga gore ne može..... vidite da može....huuuuraaa....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije