Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
München

Branko Traživuk: Perkovića sam lažno optužio jer mi je u Hrvatskoj izboden otac

Josip Perković Zdravko Mustač
Foto: DPA/PIXSELL
21.10.2015.
u 21:10

Sudac Manfred Dauster rekao je da svjedoku ne vjeruje

U intervjuu Dugi 1992. optužio sam Perkovića za ubojstvo Stjepana Đurekovića iz osvete, jer mi je u Hrvatskoj  otac jedva preživio napad u kojem je izboden 70 puta , a mislio sam da se to bez Perkovića nije moglo
dogoditi – rekao je Branko Traživuk, nekadašnji suradnik Josipa Perkovića, svjedočeći videovezom na suđenju Perkoviću i Zdravku Mustaču za sudjelovanje u Đurekovićevu ubojstvu u Münchenu.

Sudac Manfred Dauster rekao je da svjedoku ne vjeruje te ga pitao je li svjestan da cijelog postupka ne bi bilo bez tog Traživukovog intervjua u kom je spomenut  ključ garaže u kojoj je Đureković ubijen. Traživuk kaže kako se ključa sjetio jer su se emigranti međusobno optuživali tko je kriv i tko je imao ključ garaže.

>> Josip Perković ilegalno snimao svoje šefove Šuška, Bebića, Boljkovca

Komentara 52

MS
mare_split
23:17 21.10.2015.

Kada 'nešto' prenosite tada recite i koju 'drugačiju riječ'! Recomo, kako je sudac Dauster UDB-ašu rekao kako imaju i previše krvavih tragova! ... Objevljujete samo detalje koji pogoduju titovim ubojicama? čemu? Nije li novinarstvo Istina? Nije kada je VL-novinarstvo!

BU
Bulaba
21:30 21.10.2015.

Ovi udbaši sve neke junačine ko i sinovci im Milanović i Ostojić, svi svjedoče iz za udbaše sigurne Hrvatske i Srbije videovezom, niti jedan se ne usudi ići u, kako kaže Milanović, "uređenu" Njemačku kod njegove najbolje prijateljice Angele Merkel s kojom se Milanović čuje 100 puta na dan telefonom, 200 puta mobitelom, šalju si 500 SMS-a na dan, i još do dva u noći vise na Skypeu. Općenito je glupo što se uopće dopušta to glupo svjedočenje videovezom.

BA
barbaizamerike
21:44 21.10.2015.

Perkovic bi mogo ispricati Pricu jako je Horvatinic onaj sto je jahtom ubio Talijane bio policajac I napustio sluzbu I na kratki otiso u Njemacku I vratio se I u to vrime otvorio elitni restoran Babilon. .od kuda lova, perkivic I horvatincic se dobro po znaju. sta je Horvatincic radio u Njemackoj, Njemci znaju koliko je zaradio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije