Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branko Grčić:

Naš je rad dobar temelj za iduću Vladu

Branko Grčić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
28.12.2015.
u 14:36

"Ono što smo radili u ove četiri godine dobar je temelj za iduću Vladu da nastavi tim putem. Izgleda da se moralo dogoditi da odemo iz Vlade da bi se konačno počele objavljivati sve dobre stvari koje smo napravili", rekao je Grčić.

Potpredsjednik tehničke Vlade Branko Grčić rekao je danas novinarima u Hrvatskom saboru kako je ova Vlada svojim radom dala dobar temelj sljedećoj, a da on, s iskustvom koje ima u Saboru i Vladi, može pridonijeti Hrvatskoj. 

"Ono što smo radili u ove četiri godine dobar je temelj za iduću Vladu da nastavi tim putem. Izgleda da se moralo dogoditi da odemo iz Vlade da bi se konačno počele objavljivati sve dobre stvari koje smo napravili", rekao je Grčić.

Odgovarajući na novinarski upit hoće li novi mandar nastaviti njihovim putem, Grčić je rekao kako nova Vlada jednostavno ne može ne nastaviti projekte koje su u njegovoj Vladi pripremili u protekle četiri godine. Neki su krenuli i to se vidi na rastu industrije, turizma, a u posljednje vrijeme i građevinarstva; rastu investicije koje se temelje na povećanom korištenju sredstava iz EU fondova, gdje smo ogroman broj projekata već pokrenuli, istaknuo je Grčić. Već početkom 2016. zahvaljujući ovoj Vladi vjerovatno kreće izgradnja Pelješkog mosta, pruge Dugo Selo-Križevci i mnogih drugih dionica pruge od Rijeke prema Zagrebu i mađarskoj granici, kazao je. 

Ono što je ova Vlada učinila u vremenu ispred nas će se itekako vidjeti, poručio je Grčić.

Grčić je rekao kako je on izabrani saborski zastupnik i misli da svojim iskustvom kroz četiri godine u Saboru i četiri godine u Vladi može pridonijeti Hrvatskoj.

>> 'Most je izabrao ići u većinu sa kriminalnom, špijunskom i proustaškom koalicijom' 

>> Reiner izabran za predsjednika Sabora: Predložit ću promjenu imena u Hrvatski državni sabor!

Komentara 36

77
777CRO
14:42 28.12.2015.

Grčiću - napadao si Hrvatsku u donovinskom ratu ... Moraš odgovarati

77
777CRO
14:44 28.12.2015.

Milivanovic grcic jovanovic stanimirovic pupovac... Neprijatelji Hrvstske drzsve i hrvatskog naroda ... Moraju odgovarati !!!

Avatar Oluja 2015
Oluja 2015
14:45 28.12.2015.

Obadva , obadva su pala ! Sada se neki bivši kukuriku ministri mogu posvetiti barikadama i balvanima .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije