Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDRAG MATIĆ

'Branitelji su mi rekli da će prosvjed trajati do kraja izbora'

Predrag Matić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
04.01.2015.
u 21:07

- Glogoškom su svi lažovi, predsjednik, premijer, predsjednik Sabora, moja malenkost. Svi stopostostoni invalidi imaju primanja između 20 i 30 tisuća kuna i tako će i ostati, kaže Matić

Nakon nastupa branitelja Đure Glogoškog u HTV-ovoj emisiji Nedjeljom u 2 reagirao je ministar Predrag Matić. On je ponovio svoju raniju izjavu da primanja Glogoškog iznose 24.816 kn, te da su ti podaci provjerljivi, javlja N1

- Glogoškom su svi lažovi, predsjednik, premijer, predsjednik Sabora, moja malenkost. Svi stopostostoni invalidi imaju primanja između 20 i 30 tisuća kuna i tako će i ostati, izjavio je Matić za televiziju N1, te rekao da on nije bio posrednik susreta između premijera Milanovića i Glogoškog. 

Objavio je i iznos svoje plaće - 18.933 kn

- Braniteljski prosvjed je politiziran, i slijepcu je jasno da se tu radi o kampanji. Najlakše bi mi bilo dati ostavku, ali iznijet ću svoj križ do kraja. Da odem ranije prosvjednici bi mogli seliti šator od ministarstva do ministarstva - poručio je Matić. 

Otkrio je i da je iz braniteljskih krugova doznao da će prosvjedi trajati bar do 15. siječnja, te da se neće povući prije raspleta predsjedničkih izbora. 

- Prema mojem predviđanju Grabar-Kitarović će 11.01. doći i reći im da idu kući u miru, a ako pobijedi Josipović onda će otići tamo otkud su ih poslali prije dva mjeseca i dogovarati što dalje - predviđa Matić

>>Glogoški: Nije točno da primam mirovinu od 25.000 kn

Komentara 158

SI
signum88
21:28 04.01.2015.

I nama su vukovarski branitelji rekli da si lažni dragovoljac kojeg je istjerala Vojna policija iz podruma vrtića 19.10.91.

LI
lika64
21:18 04.01.2015.

sramota od tebe...

Avatar Idler 3
Idler 3
21:22 04.01.2015.

Matiću, djeluješ nekak panično, usplahireno...jel ti se to fotelja klima ili kaj ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije