Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradonačelnik Metkovića

Božo Petrov: Prisluškuju me, ali ja to obožavam

Božo Petrov
Foto: Tino Jurić/Pixsell
12.11.2014.
u 07:37

– Ja ih pozdravim na telefon svako toliko. Ne smeta mi toliko, jedino kada pričam nešto privatno, vezano uz moju obitelj ili ženu – kazao je Petrov

– Znam da me prisluškuju, ali ja to obožavam jer onda trebam reći stvari samo jednom – rekao je gradonačelnik Metkovića Božo Petrov na sinoćnjem predavanju "Politika i što mi imamo s njom" na Sveučilištu u Dubrovniku, piše DuList.

Na pitanje tko ga prisluškuje, Petrov je kazao da "neće reći" jer oni koji to rade "će to svakako poreći".

– Ja ih pozdravim na telefon svako toliko. Pozdravim smjenu koja radi i poželim im dobar dan. Ne smeta mi toliko, jedino kada pričam nešto privatno, vezano uz moju obitelj ili ženu – kazao je Petrov i dodaje kako mu smeta činjenica što će ga prisluškivati i kada više ne bude na funkciji koju obnaša.

>>'Konzervativni ORaH' – Božo Petrov okuplja ekipu za parlamentarne izbore

>>Božo Petrov na chatu Barometra najavio izlazak na parlamentarne izbore

Komentara 29

CE
cenzura
08:22 12.11.2014.

U kojoj mi državi živimo!!!!????

NA
Nadalinaaa
09:03 12.11.2014.

Nikakvo čudo. Udbašija radi ono što jedino zna: kontrola nad životima građana, zastrašivanje i eliminiranje unutarnjeg "neprijatelja". Nego, narod postao neposlušan i odbija biti zastrašen. Sad je na njima red da umiru od straha jer im je papa štrumf na sudu u Njemačkoj i uskoro će propjevati.

Avatar mijan
mijan
08:56 12.11.2014.

Interesntno kako se javise bas svi komentatori koji olfo nisu culi onu drugarsku : Tko nije s nama, taj je protiv nas !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije