Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESUGLASICE

Petrov o ogorčenju Oreškovića: Pa ja se nadam da će biti bolje

Božo Petrov
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
21.04.2016.
u 12:47

Petrov je rekao da od svojih stajališta u vezi s Inom neće odustati

Potpredsjednik Vlade Božo Petrov danas je reagirao na pisanje Večernjeg lista o ogorčenju premijera Tihomira Oreškovića na javnu svađu između Petrova i prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka.

- Pa ja se nadam da će biti bolje - rekao je Petrov, prenosi HRT.

Petrov je rekao i da od svojih stajališta u vezi s Inom neće odustati.

- Samo ću ponoviti ono što sam rekao i prije dva dana - za mene je Ina strateški nacionalni interes i pod svaku cijenu ga se treba očuvati. Vjerujem da svi članovi Vlade rade na isti način u istome smjeru - rekao je Petrov.

>> Petrov: Ako u iduća tri mjeseca ne ispunimo reforme, vrijeme je da netko drugi preuzme vlast

Komentara 20

DU
Deleted user
14:11 21.04.2016.

Petrov, a zašto ništa ne govoriš o Croscu?, dijelu INE kojem spremaju stečaj. Već mjesecima kontinurano otpuštaju radnike. MOLu dvije istovjetne bušaće firme ne trebaju, imaju svoj Rotary i Crosco uništavaju.

Avatar sv.ilija
sv.ilija
13:41 21.04.2016.

Za bolje treba radit i ispunit ono što si obećo prije izbora

OV
Ovozemaljski
15:34 21.04.2016.

Ja uopce ne razumijem ovaj nas narod, pa neka se svađaju, ali neka to rade dalje od kamera i neka pronađu pravo rijesenje, a to sta nema reformi ne znaci da ih nece biti, ali za takve stvari treba vremena za pripremu i 100 dana jednostavno nije dovoljno, ali ako krene i kad krene bi ih trebali komentirati, hvaliti i kuditi, svi komentari do sada su vecinom zasnovani na ideoloskom pristupu i vecina negativnosti izvire radi opcenito lose situacije u drustvu, nesređenosti sustava i institucija, ali isto tako i radi samih pojedinaca koji nista ne rade, nemaju primanja i puni su negativne energije i onda se prazne na ovakvim mjestima i prenose vec ionako losu energiju samo sve vise i vise! Ako si sam ne pomognes, ni politicari ti nece pomoci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije