Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbili mu auto

Božo Petrov: Ne želim misliti da je ovo politički obračun sa mnom

Božo
Foto: Studenti za Most/Facebook
25.02.2015.
u 19:02

Ništa nije ukradeno, na sjedalu je vidljivo stajao tablet

- Ne želim misliti da su mi automobil u Zagrebu razbili iz političkih razloga, a još manje da su razlog dubrovačke tablice. Stvarno ne mogu reći koji je razlog. Ja probleme volim rješavati oči u oči i potpuno su mi nedokučivi motivi ovakvog suludog postupka – kaže Božo Petrov, metkovski gradonačelnik koji će pobjedu u HTV-ovoj Piramidi dugo pamtiti. Nakon emisije sjeo je u svoj renault clio i odvezao se nekoliko blokova dalje, gdje je imao sastanak.

– Ostavio sam ga na javnom parkiralištu, pod rasvjetom. Kada sam se vratio, staklo na vozačevim vratima bilo je razbijeno, no ništa nije ukradeno. Na sjedalu je vidljivo stajao tablet, tamo gdje sam ga ostavio. Da ga je onaj tko je razbio staklo htio uzeti, trebala bi mu sekunda – kaže Petrov.

>> Boži Petrovu razbili staklo na automobilu nakon pobjede u 'Piramidi'

Komentara 8

OB
Objektivno...
23:01 25.02.2015.

Ja sam gledao tu Piramidu i tu Ogrestu, ali od sva tri dobra kandidata, kandidat BožoPetrov mi je ostavio najbolji dojam i ostavio tračak nade da političari ne moraju biti samo gramzivi mediokriteti nego i poštenjaci

4M
4mazge
19:54 25.02.2015.

Božo...politički nego kako

NV
novo vriijeme
19:26 25.02.2015.

Hrvatski mafijašluk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije