Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo đurekovića

Bivši Udbin agent Vinko Sindičić nije došao na suđenje

Vinko Sindičić
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
18.05.2015.
u 11:36

On je trebao svjedočiti u postupku protiv Josipa Perkovića i Zdravka Mustača za pomaganje u ubojstvu Stjepana Đurekovića

Bivši Udbin agent Vinko Sindičić obavijestio je jutros sud u Münchenu da se iz zdravstvenih razloga danas ne može pojaviti pred sudom, piše HRT.

On je trebao svjedočiti u postupku protiv Josipa Perkovića i Zdravka Mustača za pomaganje u ubojstvu Stjepana Đurekovića.

Sudac predsjedatelj dr. Manfred Dauster rekao je kako će od talijanskih vlasti tražiti pravnu pomoć oko Sindičićeva što skorijeg dolaska pred sud u Münchenu.

>> Obrana traži da Angela Merkel otkrije zašto nije došla u Zagreb 1. srpnja 2013.

Komentara 4

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
12:28 18.05.2015.

Točka 13 Rezolucije Vijeća Europe je kao sročena za SDP: 13. Također, poziva sve komunističke ili post-komunističke partije da u svojim zemljama, ako to dosad nisu učinile, ponovo procijene povijest komunizma i svoju vlastitu prošlost, jasno se distanciraju od zločinaina počinjenih od strane totalitarnih komunističkih režima te ih osude bez ikakvih nejasnoća.

NE
neboiznadzagreba
12:23 18.05.2015.

Cijela se ova trakavica toliko razvodnila da ju više nitko ni ne gleda . Ili je to i bio cilj ?

LA
lakočemo
14:46 18.05.2015.

eeeee za što sam (smo) se mi borili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije