Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izašla iz zatvora

Marina Lovrić- Merzel: Išla bih doma...

merzel
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/7
05.09.2014.
u 13:01

Moja se klijentica sad brani sa slobode, što će nam olakšati pripremu obrane, rekao je odvjetnik bivše županice Berislav Živković

Bivša sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić-Merzel (SDP) napustila je danas oko 11 sati Remetinec gdje je više od pet mjeseci bila u istražnom zatvoru. Puštena je da se brani sa slobode nakon što je USKOK ispitao posljednjeg svjedoka, dok je ostavkom na dužnost županice sama uklonila opasnost od ponavljanja djela za koja je sumnjiče.

– U ovom trenutku nemoguće je boriti se protiv svih informacija, ovakvih i onakvih, koje su ušle na sva vrata i u sve kuće. Bit će vremena za pitanja i odgovore, aktivirala sam saborski mandat, stajat ću vam na raspolaganju, ali sad mi dopustite privatnost i išla bih doma – rekla je bivša županica novinarima pri izlasku iz pritvora gdje su je dočekali, uz odvjetnika, suprug i sin.

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Robert Anic/PIXSELL

Kada bi mogla biti podignuta optužnica i kada bi moglo početi suđenje, još se ne zna.

– Određeni rokovi za podizanje optužnice postoje, no istraga je proširivana, vještačenje još nije gotovo i teško je reći kad bi moglo doći do podizanja optužnice. Istraga još traje, jedina je promjena što se moja klijentica sad brani sa slobode, što će nam olakšati pripremu obrane koja će biti vrlo opsežna i kompletna – rekao je Berislav Živković, odvjetnik M. Lovrić-Merzel, istaknuvši da je riječ o opsežnom materijalu u više od 30 registratora.

>>Lovrić Merzel vraća se kao članica SDP-a u Sabor, osim ako nije za ‘francusku eleganciju’

>>Nakon ostavke u Županiji Merzel odlazi u Sabor?

Komentara 105

MA
majusko
09:49 05.09.2014.

Ima li kakvog organiziranog doceka i Sisku?

SP
spirajzlin
08:37 05.09.2014.

bog nam je dao raj...a tito goli otok...nijedno od tog nismo znali sačuvati za budućnost...

AP
apolon
09:07 05.09.2014.

Hoće li Marina sada počastiti janjetinom i prigodnim poklonima svoje kolege???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije